Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 09. 26. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Vukovné Sávoly Eszter, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tököli Fogyatékos otthon vezetője 1. rész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Benczúr Vilmos - Vili a Dob utcából

5:30 – Serkenj fel! – Édes Árpád - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: A kevesebb is elég? - Kohout Zoltán és Csányi Ágnes öko tudatosság segítő magazinja. Egy kiló marhahús 17 ezer liter vízbe kerül a bolygónak. Mi lesz ennek a vége a Földön?! Mit tehetek én a természet és a föld gyógyításáért? Tudták, hogy mire egyetlen adag kávé a csészénkbe és egy kiló marhahús a tányérunkra kerül, 8 illetve 17 ezer(!) liter vizet használunk el...!? Hova vezet az a pazarlás, szemetelés, amit mind elkövetünk nap mint nap? Foglalkoztat bárkit a gondolat, hogy a ma élő emberiség ugyanilyen körülmények közt töltheti-e majd az öregkorát – vagy lehet, hogy a mi magatartásunk elpusztítja a bolygó mai arculatát, élhetőségét? Törődjünk közös jövőnkkel, legyünk kíváncsiak és tartsanak velünk! (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Babusgató: Vége van a nyárnak.... - Szabó-Kocsis Ádám nyári élményei. Itt a szeptember és vele együtt elérkezett a bölcsi, ovi, sulikezdés is. Mai adásunkban Szabó-Kocsis Ádámmal beszélgetek arról, hogyan telt a nyári szünete, milyen élményei voltak, hogyan készült az iskolába és hogyan teltek az első napok. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Jóllét: Paleolit táplálkozás alapjai. 2. rész - A paleo legjelentősebb hazai táplálkozási tanácsadójával, Mezei Elmirával, a Paleolit konyha haladóknak című könyv írójával készült beszélgetés folytatása

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Beszélgetés arról, amiből egy is sok! - Péterné Sztanik Nikolett. Egy apró vérszívó, amely nagy galibát tud okozni. Azt hisszük, jól ismerjük, mégis tele vagyunk vele kapcsolatos tévhitekkel. Most közelebbről is megismerhetjük "őt", a FEJTETŰT! Péterné Sztanik Nikolett iskola védőnő szakavatott módon vezet bennünket a baj megelőzése, megoldása, és sok más fontos tudnivaló tekintetében! Hallgassanak bennünket! Beke L.

19:00 – Szép Álmokat: Ábris vagy Ibrahim

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Hogyan tudjuk felszabadítani az életerőnket? 1.  2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Nicholas Sparks: Az utolsó dal