Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 04. 25. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Virágh József atya 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel! – Pál Eszter- Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Közlekedik a család vetélkedő, félni, félteni a gyermekeinket, részletek Knezsik Istvántól, az Autós Nagykoalíció elnökétől. Ismét indul a Közlekedik a család vetélkedő, amire érdemes jelentkezni, egy teletankolt személyautó lesz ebben az évben is a fődíj. Sokat változott a világ és ez tapasztalható a közlekedésben is. Sok rossz példa, felelőtlenség, elkerülhető balesetek, mindez miért? A gyermekeink mennyire félnek és mi mennyire féltjük őket? A felelősség a családok kezében van, és hogy merre vigyük a világot azon érdemes egy kicsit gondolkodni, Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnökének véleménye szerint. (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Babusgató: Óvoda - és iskolaválasztás. Mai adásunkban szülőkkel beszélgetünk arról, hogy milyen szempontok szerint választottak óvodát és iskolát. Vendégeink: Vénné Tallér Hedvig, Kakasné Nagy Erika és Rékasi Évi. Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: Andáné Vastag Andrea osztja meg személyes tapasztalatait az örökbefogadásról

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: A térségben a magyaroknak csak a fele mozog rendszeresen, okok, lehetőségek, megoldások - Igás Andorral beszélgettünk. A rendszeresen mozgó népek között alul maradtunk az ötven százalékos aránnyal, de azért javuló tendencia is tapasztalható, például heti öt óránál többet a rendszeresen mozgók harminc százaléka sportol. Ez a tendencia egy egészen új átrendeződést mutat a szabadidős sportok terén is, a legmeghatározóbb motiváció pedig leggyakrabban a környezet, a gyermekeknél pedig a család. Igás Andorral a Szilády gimnázium testnevelőjével beszélgettünk a részletekről.

19:00 – Szép Álmokat: A körborz

19:15 – Irodalom az Éterben: William Shakespeare: Rómeó és Júlia

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Pál Eszter- Református (ismétlés) és Lélekműhely: Az önelfogadás folyamata Victor Frankl alapján 1. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Robert Merle - A sziget