Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 03. 09. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Fábry Kornél 1.rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Alexandre Dumas - Emma Lyonna

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Babusgató: Óvodaérettség, iskolaérettség - Szabó Kocsisné Ökrös Ildikóval beszélgettünk. Óvodaérettség - óvodaválasztás, Iskolaérettség - iskolaválasztás. Hamarosan itt a bölcsődei, óvodai, iskolai beiratkozások ideje. Milyen feltételei vannak az óvodába, iskolába lépésnek? Mi alapján válasszunk intézményt? A műsor vendége Szabó-Kocsisné Ökrös Ildikó, a Napsugár Óvodák Szilády Áron utcai tagóvodájának pedagógusa, akit arról kérdezek, hogy szülőként és pedagógusként hogyan választott, milyen szempontokat tartott fontosnak.(ismétlés)

9:00 – Érdekes Emberek: A Halas Fitness Egyesület edzőivel Hirsch Lilivel és Hirsch Kittivel beszélgettünk. Fantasztikus gálaműsorral zárta az előző évet a Halas Fitness Egyesület csapata, a produkciókról beszélgettünk és a színfalak mögé is betekintettünk. Angeli Ágota távozása után Hirsch Kitti folytatja az edzői munkát az első osztályos versenyzőkkel; a kezdőkkel, a kicsikkel pedig versenyzőből edzővé lépve Hirsch Lili foglalkozik tovább. A testvérpár izgalommal tekint a 2019-es évre, új kihívások, feladatok és terveik megvalósítása vár rájuk, a részletekről beszélgettünk velük. (ismétlés)

10:00- Mongying show:(ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Bödecs Annával beszélgetünk a modern munka és munkavállalók világáról. Anna a sziládys középiskolai évek után pszichológusnak tanult, itt szerezte diplomáját. Kezdő éveiben iskola pszichológusként indult, sok szép élményt és tapasztalatot szerzett. Ma a vállakózói versenyszféra világában dolgozik, scrum master-ként. Mit is jelent ez az ismeretlenként hangzószakma? É mit jelent az agilis termékfejlesztés, mely egyre divatosabb és hatékonyabb munkaforma a modern munkahelyeken? Megtudják, ha velünk tartanak! (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: Koós János 1937. november 21-én a romániai Gyergyószárhegyen született Kupsa János néven. A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola után Zeneművészeti Főiskolán, oboa szakon végzett. Az Országos Pénzügyőr Zenekar tagja volt 1957 és 1960 között, majd ezután indult táncdalénekesi karrierje. Táncdalfesztiválokon nagy közönség- és szakmai sikert aratott - három fesztivált megnyert -, legemlékezetesebb dala a Kislány a zongoránál. Énekesi karrierjével párhuzamos volt színészi pályafutása is, 1966 és 1970 között három filmben is szerepelt: Az oroszlán ugrani készül (1966), Bűbájosak (1969), A gyilkos a házban van (1970). A Mikroszkóp Színpad tagjaként színész és parodista volt 1982-től 1985-ig. Pályája itt és ekkor kapcsolódott össze Hofi Gézával, akivel énekes-parodista duót alakítva számos sikeres színpadi és televíziós produkciót készített. Később a karmesterséggel is megpróbálkozott: szimfonikus zenekart vezényelt a Zeneakadémián is, 1999-től televíziós szórakoztató műsorokat vezetett. Felesége az énekesnő Dékány Sarolta, lánya, Réka énekes színésznő, Gergő fia is a családi hagyományt folytatva a zenével foglalkozik.

18:00- Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: A kék elefánt

19:15 – Irodalom az Éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és a Félvér herceg

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A válság paradoxonjai és jelentőségük a hit szempontjából 3. 2. rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Jókai Mór - A jövő század regénye