Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 02. 07. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Colleen McCullough - Tövismadarak

5:30 – Serkenj fel! - Bödecs Pál - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Járműválasztás, vásárlás, új gépjármű és digitális kiegészítők - Knezsik Istvánnal az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgettünk. Gépjárműválasztásnál több szempontot is figyelembe kell venni. Ha birtokunkba kerül egy személygépkocsi, ellenőriztetés után érdemes időt szánni arra, hogy feltérképezzük, mi, hol és hogyan működik rajta? Az új digitális műszerek, kiegészítők használatával is érdemes tisztában lenni, mielőtt használatba vesszük a járművet - Knezsik Istvánnal, az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgettünk a részletekről.(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– S’örömkonyha: Műsorunk vendége nem más, mint Csányi Ágnes a Halas Rádió főszerkesztője, aki az általa megismert és jónak tartott étkezési irányzatokról és saját étkezési szokásairól mesél. Megtudhatjuk, hogy sikerült három gyermek, munka és tanulás mellett is megtalálnia a helyét a konyhában! Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Érdekes emberek: Pál Eszter és az Ifjúsági Istentisztelet

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:Gyányi Miklós Csaba történelem-média szakos sziládys tanárral beszélgetünk. Miklós nem rég került városunkba. Fiatal tanárként mesél tapasztalatairól, a városba, tantestületbe illeszkedéséről, a tanári pályáról. Szakdolgozatának témája rendkívül aktuális, a közösségi oldalak használata a diákok körében. Milyen előnyökkel és milyen veszélyekkel járnak ezek a lehetőségek, hogyan is kellene jól használni ezeket? Az okos kütyük használatának kultúrája most kezd kialakulni, azt terjeszteni, tanulni és tanítani kell! Ezért is szereti a média szakot, ahol a diákoknak közvetlenül tud segíteni ezen a területen! Feltétlen tartsanak velünk!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: A terhesség 3. trimesztere - beszélgetés Palásti Róbertné védőnővel. A terhesség 3. trimeszterében a magzat még sokat fejlődik, megérik a tüdő, fejlődik az idegrendszer, kialakul a tapintás. Nagymértékű súlynövekedéssel is jár ez az időszak, a kismamák számára ez egy nagyon boldog időszak, hiszen ilyenkor már igazi kapcsolatba tudnak kerülni a születendő gyermekükkel. A koraszülésről, a szülésre való felkészítésről, a 3. trimeszter orvosi vizsgálatairól és a szülési tervről is beszélgettünk Palásti Róbertné védőnővel.

19:00 – Szép Álmokat: Dr. Bubó

19:15 – Irodalom az Éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és a Félvér herceg

20:30 – Hitvalló: Ármay-Szabó Ádám

21:00 – Serkenj fel: Bödecs Pál - Református(ismétlés) és Lélekműhely: A vallásos kétely pszichodinamikája 2. - A kételkedés hitre vezető folyamata 1.   2. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Mór - A jövő század regénye