Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 01. 31. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Colleen McCullough - Tövismadarak

5:30 – Serkenj fel! -    Kohi-Pál Eszter - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Megváltoztatni a világot, AMTS, fiatalok a járműgyártásban - Knezsik Istvánnal az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgettünk. A magyarok mindig is sokat adtak a világ járműgyártásához, most az Automobil és Tuning Show keretében több kiváló szakemberrel is megismerkedhetnek az odalátogatók. A fiataloknak szüksége van a példamutatásra, nem velük, hanem velünk van a baj. Koncepció, tervek, előkészületek mind javában zajlanak az AMTS-re, Knezsik Istvánnal az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgettünk.(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Babusgató: A szobatisztaság kialakulásáról, folyamatáról, nehézségeiről beszélget Lovászi Márti vendégével Lászlóné Piszmán Ildikó védőnővel. Hogyan segítsék az édesanyák a gyermekeiket a leszoktatás folyamatában, bilit vagy a WC-t részesítsék előnyben és ehhez hasonló gyakorlati tanácsokat kaphatnak, ha velünk tartanak a Babusgató műsorában. (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Jóllét: A gyors- és görkorcsolyázás magyar bajnoka - Péter Dávid

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Blank Zita mesél az Átjárók című kiállítás festményeinek születéséről. Blank Zita gyakorló óvónő és művész, kettő az egyben. A festés, rajzolás egyfajta megnyugvás, kilépést jelent számára a hétköznapok fogatagából, és átlépést egy mélyebben létező égi világba. Nem véletlen, hogy mostani kiállításának festményei az Átjárók címet kapta. Az ihlet szülte, hozta a képeket, csak később vette rajtuk észre az ajtókat, átjárókat. Nincsenek véletlenek. Mesél nekünk az életéről, hogyan tudja megteremteni magában a csöndet és figyelmet, s mesél arról is hogyan tud ebben segíteni óvodásainak. Szerencsénkre a riporton keresztül nekünk is segít ebben! Feltétlen tartsanak velünk! (fotó: Halasmédia-Pál László)

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Instant fogyás, izom a semmiből... mire vágyunk, és hogyan lehet bennünket becsapni? Igás Andor testnevelő tanárral beszélgettünk. A kigyúrt férfiak, a fehérje reklámok sokszor elérhetetlen célokat állítanak elénk. Mennyire befolyásol minket a net fogyi őrülete, mikor jövünk rá, hogy amit látunk, nem biztos, hogy igaz? Sportteljesítmények, veszélyek, blogok az egészség szószólójaként és pozitív hatások, amelyek könnyen elérhetők- Igás Andorral, a Szilády gimnázium testnevelő tanárával beszélgettünk.

19:00 – Szép Álmokat: Dr. Bubó

19:15 – Irodalom az Éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és a főnix rendje

20:30 – Hitvalló: Rubovszky Rita

21:00 – Serkenj fel: Kohi-Pál Eszter - Református (ismétlés) és Lélekműhely: A hitetlenség/a hit ellen ható tényezők 3.   1. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Pokol a hegyek között