Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 01. 28. Hétfő

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Colleen McCullough - Tövismadarak

5:30 – Serkenj fel! -  Édes Árpád - Református

6:54 – A Nap igéje      

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Önindító: Rauf Kata, Csala Fanni, Albert Kata és Diósi Martin diákokkal beszélgetünk. A Szilády 8.a osztályos diákjai mesélnek tanulásról, sportról és szabadidőről. Hogyan irányít egy alig 40 kilós fiatal hölgy egy lovat, hogyan és miért indult Kata és Martin táncos karrierje, no és mivel is jár, ha valaki bejárós? A válaszokért tartsatok velünk!(ismétlés)

11:00 – Érdekes Emberek: A Halas Fitness Egyesület edzőivel, Hirsch Lilivel és Hirsch Kittivel beszélgettünk. Fantasztikus gálaműsorral zárta az előző évet a Halas Fitness Egyesület csapata, a produkciókról beszélgettünk és a színfalak mögé is betekintettünk. Angeli Ágota távozása után Hirsch Kitti folytatja az edzői munkát az első osztályos versenyzőkkel; a kezdőkkel, a kicsikkel pedig versenyzőből edzővé lépve Hirsch Lili foglalkozik tovább. A testvérpár izgalommal tekint a 2019-es évre, új kihívások, feladatok és terveik megvalósítása vár rájuk, a részletekről beszélgettünk velük.(ismétlés)

12:00- Retro magazin: 153-Lélekmód: Miért jó lenni katonának! - Durgó Tamás őrnaggyal beszélgetünk.

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – A tudomány mai állása: Felgyorsult a Föld északi mágneses pólusának vándorlása. Elkészült a diéta, amely szerint étkeznünk kellene a saját jövőnk érdekében. Sok betegségtől véd a D3 vitamin. Áttörés: ártalmatlan zsírrá programozták át a veszélyes tumort. Mit tudnak 2019 okos-telefonjai. Magyar kávézó, ahol robotok várják a vendégeket. Jön az önbefűzős cipő. (előző heti adás ismétlése)

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Sztárportré: A Sztárportré vendége: Egyházi Géza (színész, énekes) "36-37 éves koromban váltottam. Elhatároztam, hogy felcsapok énekesnek, és színésznek. Ahol dolgoztam, ott megfordult nagyon sok művész ember, zenész, és elhívtak ilyen-olyan fellépésekre. Valamennyi rutinom lett, mert egy darabig párhuzamosan a munka mellett, a szabadidőmben hódolhattam ennek. Azután élesre váltott a helyzet: 2006-ban az esélytelenek nyugalmával elmentem egy meghallgatásra, és megkaptam egy komoly musical főszerepét. Rengeteg más dolgot hozott utána ez, mindenféle bonvivan szerepet elénekeltem azóta. Hagyom, hogy az élet sodorjon, megyek ahova hívnak. Nem csak kőszínházakban játszom, hanem utazó társulatokkal is jövök-megyek az országban. Most vagyok abban az életszakaszban, amikor luxus otthon maradni egyetlen estét is."(előző heti adás ismétlése)

19:00  - Szép Álmokat: A királyfi papagája

19:15 - Irodalom az Éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és a főnix rendje

 20:30 – Hitvalló: Ecsedi Zsuzsanna

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely: A hitetlenség/a hit ellen ható tényezők 2.  1. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Pokol a hegyek között