Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 01. 25. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór - Gazdag szegények

5:30 – Serkenj fel! : Édes Árpád - Református

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Lelkigyakorlat indul február 4-től hétfőnként Csiszár Laci szervezésében a plébánián. A Kiskunhalasi Alsóvárosi Plébánián 8 héten keresztül hétfő esténként lelkigyakorlat indul Csiszér László szervezésével. Minden alkalom szentmisével kezdődik, majd egymásra épülő hitigazságokat ismerhetnek meg az arra vágyók interaktív formában, sok-sok szép Istent dicsérő muzsikával. Jól ismerhetjük Csiszér Lacit dicsőítő zenekart is vezet és Kecelen 4 gyermekét neveli párjával örömben, feladatokban, természetesen kezekről is mesél nekünk. Tartsanak velünk! (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin- Mongying show

10:00- Jóllét: A terhesség 2. trimeszteréről beszélgettünk Orbánné Kis Georgina védőnővel. A terhesség 12. hetétől egészen a 24. hétig végigkísérhetik a magzat fejlődését és a kismamában történő változásokat. Hormonálisan ez egy kiegyensúlyozottabb időszak, mégis sok megpróbáltatással járhat. A veszélyekről, a megelőzésről és megoldási lehetőségekről is beszélgettünk. Megtudhatják milyen orvosi vizsgálatokra kell a kismamáknak menni, hogyan változik a lelkiállapotuk, milyen vitaminokat érdemes vagy szükséges szedni ebben az időszakban. Orbánné Kis Georgina védőnővel beszélgettünk a részletekről.

11:00 – A tudomány mai állása: Felgyorsult a Föld északi mágneses pólusának vándorlása. Elkészült a diéta, amely szerint étkeznünk kellene a saját jövőnk érdekében. Sok betegségtől véd a D3 vitamin. Áttörés: ártalmatlan zsírrá programozták át a veszélyes tumort. Mit tudnak 2019 okos-telefonjai. Magyar kávézó, ahol robotok várják a vendégeket. Jön az önbefűzős cipő. (ismétlés)   

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Gájer Bálint

13:00- Halasi Kaleidoszkóp: Dr. Vaslóczki Ferenc Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vezető éves összefoglalója. Dr. Vaslóczki Ferenc az elmúlt 2018-as esztendőt értékelve nagy örömmel számolt be a sikerekről. Ezek között együtt örülhetünk a közlekedési balesetek csökkenésének, a vagyon elleni bűncselekmények csökkenésének, a rendőrségi munka nagyobb társadalmi elismertségének. Büszkeség az az országos díj is, melyet a Kiskunhalasi Kapitányság kapott a közlekedés biztonságáért végzett tevékenységért.Mesél a police-coffe kommunikációs rendszerről, valamint a nehézségekről is, melyek még megoldásra várnak, nemcsak a térségben, hanem országosan is. Feltétlen tartsanak velünk!

14:00 – Babusgató: A szobatisztaság kialakulásáról, folyamatáról, nehézségeiről beszélget Lovászi Márti vendégével Lászlóné Piszmán Ildikó védőnővel. Hogyan segítsék az édesanyák a gyermekeiket a leszoktatás folyamatában, bilit vagy a WC-t részesítsék előnyben és ehhez hasonló gyakorlati tanácsokat kaphatnak, ha velünk tartanak a Babusgató műsorában. (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

18:00- Ökumenikus imahét – Berki József (katolikus) - ÉLŐ

19:00  - Szép Álmokat: Pöttöm Panna

19:15 - Irodalom az éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és a főnix rendje

20:30 – Hitvalló: Kovács Kornél atya

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református(ismétlés) és Lélekműhely: A hitetlenség/a hit ellen ható tényezők 1.  1. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Az utolsó szó jogán