Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 01. 10. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Babits Mihály - Az írástudók árulása

5:30 – Serkenj fel! - Szabóné Kovács Teodóra - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Autóink állapota, szervizek, hó helyzet - beszélgetés Knezsik Istvánnal az Autós Nagykoalíció elnökével. Hibás álmot, hibás világot követünk, ha nem legális szervizben átnézetett gépjárművel indulunk útnak. Ne hagyjuk a kocsinkat rossz állapotban, figyeljünk oda, tartsuk karban rendszeresen, a példamutatás nélkül, nem lesz mit várnunk az utánunk jövő generációtól. Amikor megérkezik a hó érdemesebb óvatosabb üzemmódra kapcsolni, a részletekről Knezsik Istvánnal, az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgettünk.(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– S’örömkonyha: Újévi fogadalmak, a diéta - Rita asszonnyal beszélgetünk az újévi fogadalmakról, többek között a diétáról is. Könnyű és egészséges recepteket hozott, melyek alapanyagai vitamindúsak és a téli időszakban is könnyen beszerezhetőek. Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Érdekes emberek: Ábrahám Bence életrajza

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:ifj. Szegedi Gábor pusztafogat bemutatói Kínában. Mint a mesében apa után a fiú viszi tovább a pusztafogat bemutatókat és versenyeket. A magyar virtus Norvégia után Kínában öregbíti hazánk hírnevét. Az elmúlt 4 év eseményeit meséli el riportunkban Gábor, melyben megismerjük hogyan is indult el ebben a hatalmas és varázslatos országban karrierje. Nemrégiben egy neves kínai lovas magazinban is megjelent róla egy cikk, mely igen nagy megtiszteltetés. Feltétlenül tartsanak velünk és legyünk együtt büszkék a Kínában bemutatózó 8-as pusztafogatra és hajtójukra ifj. Szegedi Gáborra!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Az első trimeszter-beszélgetés Király Krisztina védőnővel. A teherbeesés teljes mértékben megváltoztatja az anya testét, lelkét, de ugyanekkora változás ez a család életében is. A fogantatástól a 12. hét végéig rengeteg átalakulás megy végbe a nő és a kisbaba szervezetében is. A változás nehézségeiről, jeleiről, a belső félelmekről, aggodalmakról és az örömről is beszélgettünk Király Krisztinával, aki a védőnők szemszögéből nyújt segítséget a hallgatóknak.

19:00 – Szép Álmokat: Mikszáth Kálmán - A két koldusdiák

19:15 – Irodalom az Éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és a főnix rendje

20:30 – Hitvalló: Bella Rózsa 1. rész

21:00 – Serkenj fel: Szabóné Kovács Teodóra - Református (ismétlés) és Lélekműhely: A vallási ítéletalkotás 6 foka 2. - A mély hit jellemzői Mt.15,21-28 alapján 1.  1. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Menni vagy meghalni