Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 12. 22. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Karinthy Frigyes: Így írtok ti

5:30 – Serkenj fel! :Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – S’örömkonyha: Karácsonyi ízek Rita asszonnyal - Magazinunkban Rita asszony mesél karácsonyi menüjéről és szokásairól. Halászlé mellé szabolcsi töltött káposztát, bejgli helyett pedig gesztenyés kockát és zserbót ajánl. Tartsanak velünk!(ismétlés)

9:00 – Érdekes Emberek: Lélekszínek - Balázs Hajnalka művésztanárral beszélgettünk. Megismerhetik Balázs Hajnalka művésztanár jelenlegi kiállítását, amely a Berki Galériában látható. Lélekszínek címet adott a munkáinak, amelyek friss színeket, portrékat, tájképeket tartalmaznak. Hajnalka beszél a rajzolásról, a grafikáról, a gyerekkoráról, ahonnan elindult a művészi pályafutása. A képzőművészeti egyetemen töltött előkészítő időszak is sokat tett hozzá a látásmódjához, és az indiai művésztábor alatt is formálódott az alkotó munkája. A festés mellett a tanítás is helyet kap az életében, ezt a két munkát tartja egyensúlyban. (ismétlés)

10:00- Mongying show:(ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Dér Andrással beszélgetünk munkáról, családról. Városunk jól ismert történelem tanárának középső fia, Andris nemrégiben költözött családjával kiskunhalasra. Sikeres közgazdászként dolgozik 8 éve Budapesten. Beszélgetünk a gyermekkorról, arról hogyan is alakult élete, pályája, hogyan és miért döntöttek nagy örömünkre a hazaköltözés mellett. Természetesen az új halasi élet előnyeiről, mai munkáiról is hallhatnak hallgatóink. Feltétlenül tartsanak velünk! (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: Szép, megható karácsonyi történetek, ismert, ezerszer dúdolt karácsonyi slágerek. Mi kell még a ráhangolódáshoz az ünnepek előtt? Ebben segít a Halas Rádió a Klasszikusok Órájában.

18:00- Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: Kilenc kutya karácsonya

19:15 – Irodalom az Éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és a főnix rendje

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A hit fejlődése az egyénben 1. 3. rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Frank W. Abagnale: Kapj el, ha tudsz