Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 12. 20. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Karinthy Frigyes: Így írtok ti

5:30 – Serkenj fel! -       Édes Árpád - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: AMTS, Magyarok a világ járműgyártásában 2019 - Knezsik Istvánnal az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgettünk. Új tematikával várja 2019-ben az Automobil és Tuning Show az érdeklődőket. 7 kiállítás lesz egy területen, erről is megtudhatnak majd részleteket. A magyarok a világ járműgyártásában élen járnak, kivételes szakemberek, tehetségek mutatkoznak majd be a nagyközönség előtt. Knezsik Istvánnal, az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgettünk a részletekről. (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Babusgató: Korai fejlesztés - Antóniné Vargyas Andreával és Molnárné Gép Anikóval beszélgetünk. Mit is takar a korai fejlesztés? A műsorból megtudhatják, hogy a korai fejlesztés az átlagtól eltérően fejlődő gyermekek számára ajánlott komplex gyógypedagógiai, mozgásfejlesztő és egyéb terápiás szolgáltatások köre, ami segít abban hogy ezek a gyerekek képességeiket a lehető legteljesebben kibontakoztathassák. A műsor vendégei a Bács-Kiskun megyei Pedagógiai Szakszolgálat Konduktív Pedagógiai tagintézményének két dolgozója, Antóniné Vargyas Andrea - tagintézmény vezető és Molnárné Gép Anikó - konduktor, gyógypedagógus. (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Jóllét: A betegség a lélek üzenete

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: A Kiskunhalasi Egymi Általános Iskola edzője, Siha János mesél a sikerekről. A nagyrészt SNI-s diákok fantasztikus sport sikereiről hallunk beszámolót Siha János testnevelő és edzőtől. Balogh Ancsa kolléganővel felváltva vitt edzések és a gondos odafigyelés meghozta a szép eredményeket. A bajai megyei atlétika versenyről 36 éremmel tértek haza. Az országos versenyre a Bács megyei 8 fős keretből 6-ot Kiskunhalas állított ki, ami fantasztikus büszkeség számunkra. Az országos versenyről is Kupával érmekkel hazatérő diákok eredményeit hallhatják riportunkban. Természetesen a felkészítés folyamatába is betekintünk János segítségével. Feltétlenül tartsanak velünk!

14:00 - 153-Lélekmód: Dér Andrással beszélgetünk munkáról, családról. Városunk jól ismert történelem tanárának középső fia, Andris nemrégiben költözött családjával Kiskunhalasra. Sikeres közgazdászként dolgozik 8 éve Budapesten. Beszélgetünk a gyermekkorról, arról hogyan is alakult élete, pályája, hogyan és miért döntöttek nagy örömünkre a hazaköltözés mellett. Természetesen az új halasi élet előnyeiről, mai munkáiról is hallhatnak hallgatóink. Feltétlenül tartsanak velünk!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Szépítők: Ünnepi smink, frizura és köröm - Tóth Edit stílustanácsadóval beszélgettünk. Az alkalmi smink megválasztásához a kiegészítők egész tárháza áll rendelkezésünkre. Szem, száj, színek és típusok, ötletek adunk az ünnepi smink elkészítéséhez. Nemcsak az arc, a köröm is fontos szerepet kap a szépítkezésben. Itt is bőséges a kínálat, érdemes előre tájékozódni és kész tervvel menni a szakemberhez. Az ünnepi frizura a koronája az alkalmi öltözetnek, ebben is érdemes bátran gondolkodni. Tóth Edit stílustanácsadóval beszélgettünk a részletekről.

19:00 – Szép Álmokat: Kis angyalkák karácsonya

19:15 – Irodalom az Éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és A főnix rendje

20:30 – Hitvalló: Jeney Erzsébet 1. rész

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely: A hit fejlődése az egyénben 1.  1. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Frank W. Abagnale: Kapj el, ha tudsz