Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 09. 27. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Bolesław Prus - A fáraó

5:30 – Serkenj fel! -      Édes Árpád - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Új szemszögből egy új megközelítés, a közlekedés biztonságosabbá tétele érdekében-beszélgetés Knezsik Istvánnal az Autós Nagykoalíció elnökével. Reggel úgy kell elindulni, hogy mindenki épségben haza is érjen-érzelmi megközelítéssel próbál az Autós Nagykoalíció hatást gyakorolni a közlekedésben résztvevők gondolkodására, viselkedésére. Fontos, hogy mindenkit úgy tekintsünk az utakon, mintha saját gyermekünk, rokonunk, barátunk volna. Igyekezzünk a szabálytalanságokat elkerülni, a gyerekeinknek jó példát adni és mutatni, hogy valódi változás tanúi lehessünk, ebben a felgyorsult világban - Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgettünk.(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: Biga-Csiga Vár! - Mónus Mónika gyógypedagógussal beszélgettünk. Csiga-biga? Biga-csiga? Egy lelkiismeretes, kiváló szakember Mónus Mónika gyógypedagógus, logopédus, mozgásterapeuta beszél a munkájáról, elhivatottságáról. Mit javasol a szakember? Mire figyeljenek a szülők? Melyek az árulkodó jelek, amikor már érdemes szakember segítségét kérni? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a műsorban. Mozgásfejlesztés, mozgásterápia, rész-képességfejlesztés, logopédia és egyénre szabott fejlesztés, tanácsadás. Tartsanak velünk a Babusgató pénteki adásában!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Sparhelt: Vajdasági konyha - beszélgetés Nagy Anikóval

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Savanya Csenge sziládys diákkal, mint AFS cserediák résztvevővel, koordinátorral beszélgetünk. Csenge évek óta van kapcsolatban az AFS cserediák központtal. Eleinte, mint fogadó család, majd kiutazóként élvezte számtalan előnyét és fejlesztő hatását ennek a dolognak. Megtanult olaszul, spanyolul, fejlődött problémamegoldási képessége, önbizalma és még sorolhatnánk... Ma már szervezőként vesz részt a végzős sziládys diák, csoportokat vezet, komoly feladatokat lát el a szervezetben. A nyitottság mindennek a lelke és az elfogadás, vallja, no és a bátorság. S mindezért cserébe egy világot kapunk, melyben otthon érezhetjük magunkat! Tartsanak velünk a részletekért! (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Szépítők: Stílusműfajok, ötletek a harmonikus öltözködéshez - Tóth Edit stílustanácsadóval beszélgettünk. Megtudhatják, hogy melyik stílusműfajba tartoznak, így könnyebben választhatnak maguknak ruhát a hétköznapokban. A harmonikus öltözködéshez jó tudni, hogy mit célszerű viselni, ha magasak, alacsonyak, teltek vagyunk, illetve dús vagy kicsi keblekkel rendelkezünk. Az ötleteket és a tanácsokat Tóth Edit stílustanácsadó mondja el.

19:00 – Szép Álmokat: Berg Judit - Mesék a Tejúton túlról, felolvasta Kelemen Kata Szilády-s tanuló

19:15 – Irodalom az Éterben: J.K.Rowling - Harry Potter és a Bölcsek köve

20:30 – Hitvalló: Csender Levente

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református(ismétlés) és Lélekműhely: Hogyan tesszük fel a kérdéseket 1., A férfi és a női gondolkodásmód különbségei 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Piszkos Fred, a kapitány