Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 09. 13. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Bolesław Prus - A fáraó

5:30 – Serkenj fel! -    Szabóné Kovács Teodóra - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: A Halasi Kaleidoszkóp mai vendége Greguss Viktor, aki a második alkalommal megrendezésre kerülő Sóstói Kutyapiknikről mesél. Megtudhatjuk honnan jött a kutyapiknik ötlete, milyen programokon vehetünk részt valamint Viktor mesél a különleges bemutatókról is.(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: "Legyen a zene mindenkié!"- Feketéné Dánfi Krisztinával a Központi Református Általános Iskola zenetanárával beszélgetünk. Tudjuk-e ki mondta, miért mondta és miért tartotta fontosnak? Kodály Zoltánról, a módszeréről, a zene, éneklés gyermekek és felnőttek életében betöltött szerepéről, a gyerekek zenei hallásának fejlesztéséről, a zene nevelő hatásairól beszélgetek Feketéné Dánfi Krisztinával a Központi Református Általános Iskola zenetanárával.(ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Érdekes Emberek: CrossFit – Baka Szilvia, Suhajda László edző és Csernák Zsolt riportja

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:Vezendi Gáborral és Bata Viola, Fodor Fruzsina sziládys diákokkal sajátkészítésű acapella videóikról beszélgettünk. Az elsőben még Veza egyedül, majd a másodikban már Zöldi Nikivel együtt, majd Fruzsival és Violával énekelték fel és alkották meg a képi anyagot acapella videóikhoz, végül a Líra énekét természetesen már Sebő Judit is segítette felénekelni és megalkotni. Népszerűek lettek igen hamar a hangszer nélküli vicces kedves énekes videók, olyannyira, hogy már újabb terven gondolkodnak az alkotók. Mit is jelent, hogyan indul, mi a menete egy ilyen videó klip megalkotásának és milyen nagyszerű móka és munka egyszerre, megtudják, ha velünk tartanak!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Szépítők: Öltözködés, ötletek, stílusok-Tóth Edit stílustanácsadó. Tóth Edit stílustanácsadóval beszélgettünk arról, hogy milyennek kell lenni az öltözetünknek ahhoz, hogy az egyéniségünkkel harmóniában legyen. Megtudhatják, hogy melyik típusba tartoznak, tavasz, nyár, ősz vagy tél kategóriába, ehhez pedig színötleteket is kapnak a ruhaválasztáshoz. A fekete és a fehér viselése minden típusnál lehetséges, a megfelelő kiegészítőkkel.

19:00 – Szép Álmokat: Csányi Vilmos - Bukfenc mindent tud

19:15 – Irodalom az Éterben: Salvatore - Star Wars: A klónok támadása

20:30 – Hitvalló: Vörös István

21:00 – Serkenj fel: Szabóné Kovács Teodóra - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Sérült gyermeki énállapotok – gyógyulás a sebzett gyermeki énállapotainkból. 3. 3. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Piszkos Fred közbelép