Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 09. 08. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Gilbert Keith Chesterton - Brown atya botránya

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetés

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Babusgató: "Legyen a zene mindenkié!". Tudjuk-e ki mondta, miért mondta és miért tartotta fontosnak? Kodály Zoltánról, a módszeréről, a zene, éneklés gyermekek és felnőttek életében betöltött szerepéről, a gyerekek zenei hallásának fejlesztéséről, a zene nevelő hatásairól beszélgetek Feketéné Dánfi Krisztinával a Központi Református Általános Iskola zenetanárával.(ismétlés)

9:00 – Érdekes Emberek: Lettország Palásti Károly szemével. Több halasi civil szervezet képviselői utaztak Lettországba, köztük a Halasi Múzeum Alapítvány elnökségi tagjaként Palásti Károly is. A bemutatkozás után két napon is felléptek a halasi küldöttség tagjai, óriási sikerrel fogadták táncosaink produkcióit a helyiek. Palásti Károly az utazás részleteiről, Lettország történetéről és a meglátogatott városok érdekességeiről is beszélt. (ismétlés)

10:00- Mongying show:(ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Önkéntes csapatkísérő feladatairól mesél Bárdi Brigitta Laura. 2017-es vizes VB és a 2018-as szabadtéri úszás Világ Kupán teljesített csapatkísérői feladatokat Balatonfüreden Laura. A jelenleg egyetemi angol szakos volt sziládys diáklány önként jelentkezett csapatkísérőnek, mert véleménye szerint az egyetemi oktatást nagyon jó, ha valós helyzetű beszédgyakorlattal erősíti, ugyanakkor probléma megoldásban is rendkívül sokat fejlődött, vallja. Milyen olimpiai bajnokok közelében segédkezni, milyen vicces és problémás helyzetek is adódhatnak, no és mennyire más egy-egy ország versenyzőinek habitusa? Megtudhatják, ha velünk tartanak! (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi Szüreti Fesztivál – Kívánságműsor a főtérről

19:00 – Szép Álmokat: A kicsi bojtár

19:15 – Irodalom az Éterben: Salvatore - Star Wars: A klónok támadása

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetés (ismétlés) és Lélekműhely: Sérült gyermeki énállapotok – gyógyulás a sebzett gyermeki énállapotainkból. 2.  1. rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Jókai Mór - A névtelen vár