Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 09. 06. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Gilbert Keith Chesterton - Brown atya botránya

5:30 – Serkenj fel! -    Édes Árpád – Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Volkswagen Arteon - támogatássegítő rendszerek - autó tisztelet. Knezsik Istvánnal az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgettünk a Volkswagen Arteon előnyeiről, tulajdonságairól.  A támogatássegítő rendszerek használatáról is megtudhatnak részleteket, és arról is hallanak majd, hogy miért érdemes és fontos tisztelni valamint karban tartani a saját autónkat. (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – S’örömkonyha: Étkezési irányzatok - Műsorunk vendége nem más, mint Csányi Ágnes a Halas Rádió főszerkesztője, aki az általa megismert és jónak tartott étkezési irányzatokról és saját étkezési szokásairól mesél. Megtudhatjuk, hogy sikerült három gyermek, munka és tanulás mellett is megtalálnia a helyét a konyhában! Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Jóllét: Spin Racing

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: Andáné Vastag Andrea tanárnő mesél sziládys kórusának nyári táboráról. Nemcsak a zene világában otthonos a gyakorlott zenepedagógus, hanem a pályázatokat is jól ismeri. Nem régiben kórusának nyert és szervezett nyári tábort Budapesten. Kulturális és zenei programok mellett a város megismerése, közösségépítés és villamoson, utcán éneklés és muzsikálás is belefért a színes programokba! Tartsanak velünk!

14:00 - 153-Lélekmód: Önkéntes csapatkísérő feladatairól mesél Bárdi Brigitta Laura. 2017-es vizes VB és a 2018-as szabadtéri úszás Világ Kupán teljesített csapatkísérői feladatokat Balatonfüreden Laura. A jelenleg egyetemi angol szakos volt sziládys diáklány önként jelentkezett csapatkísérőnek, mert véleménye szerint az egyetemi oktatást nagyon jó, ha valós helyzetű beszédgyakorlattal erősíti, ugyanakkor probléma megoldásban is rendkívül sokat fejlődött, vallja. Milyen olimpiai bajnokok közelében segédkezni, milyen vicces és problémás helyzetek is adódhatnak, no és mennyire más egy-egy ország versenyzőinek habitusa? Megtudhatják, ha velünk tartanak!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Talpig Civilben:

19:00 – Szép Álmokat: A deszkavári királyfi

19:15 – Irodalom az Éterben: Salvatore - Star Wars: A klónok támadása

20:30 – Hitvalló: Káli Horváth-Kálmán

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Sérült gyermeki énállapotok – gyógyulás a sebzett gyermeki énállapotainkból. 2. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Mór - A névtelen vár