Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 09. 02. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Gilbert Keith Chesterton - Brown atya botránya

5:30 – Serkenj fel!-  Katolikus igehirdetés

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi és szerdai adás ismétlése)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: 50 éves a Queen. Folytatódjék a történet, the show must go on, azaz a show-nak tovább kell folytatódnia. Ennek a szónak hallatán szinte mindenkinek a nagynevű rock banda jut először az eszébe. Az együttes szinte mindent elért, amit egy hasonló felállású banda csak elérhet. Ötven éves évfordulójukat ünneplik. Négy alkalommal játszom Queen számokat az elkövetkező hónapok során a Klasszikusok órájában. Íme, eljött a befejező negyedik. Hallgassák szeretettel!(ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (csütörtöki és pénteki adás ismétlése)              

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló (ismétlés)

16:00 – 153-Lélekmód: Felhő Viktória birkózó tehetségünk és ifj. Csapi Antal  vezető edző mesélnek az aktuális versenyekről, tervekről. Az év csodás helyszínekkel és versenyekkel telt Viktória számára, aki nem mellesleg a Szilády Gimnáziumban érettségizett is idén. Amerika, Lengyelország, Ausztria és Szlovákia, hogy csak néhányat említsünk Viki versenyhelyszíneiből! Edzője ifj. Csapi Antal, aki már nemcsak az edzőteremben párja és segítője Vikinek, hanem a magánéletben is, nagy örömmel mesél az eredményekről. Az EB-n 5. helyen végzett Viki, aki szeretne a következő évben igazi szenvedélyével, csak a birkózással foglalkozni, s így készülni az előtte álló versenyekre. Megismerjük a 18 éves birkózó tehetség hosszabb távú terveit, valamint a Halasi Birkózó klub aktuális örömeit, többi versenyzőinek munkáját, eredményeit is! (ismétlés)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Kenderke

19:15 – Irodalom az éterben: Salvatore - Star Wars: A klónok támadása

20:00 - Mike Sámuel baptista lelkész istentisztelet

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetés (ismétlés) és Lélekműhely: A szándékos vakság társadalmi vetületei. 1. rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó Irodalom: Jókai Mór - A névtelen vár