Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 09. 01. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Gilbert Keith Chesterton - Brown atya botránya

5:30 – Serkenj fel! :Katolikus igehirdetés

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – S’örömkonyha: Étkezési irányzatok - Műsorunk vendége nem más, mint Csányi Ágnes a Halas Rádió főszerkesztője, aki az általa megismert és jónak tartott étkezési irányzatokról és saját étkezési szokásairól mesél. Megtudhatjuk, hogy sikerült három gyermek, munka és tanulás mellett is megtalálnia a helyét a konyhában! Tartsanak velünk!(ismétlés)

9:00 – Érdekes Emberek: 25 éves a Kalmár Pékség. Kalmár Terézzel a Kalmár Pékség tulajdonosával beszélgettünk a 25 éves jubileumi ünnepségről és a pékség történetéről. Megtudhatják, hogy milyen régre nyúlnak vissza a kezdetek, hogyan váltották fel a nagyon kemény kézzel végzett munkát a gépek és hogyan szállt apáról fiúra a bevált receptek sora. Különlegesen összetartó családról van szó, nem titok, hogy Teréznek a gyermekei is készülnek továbbvinni a családi hagyományt.(ismétlés)

10:00- Mongying show:(ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Felhő Viktória birkózó tehetségünk és ifj. Csapi Antal  vezető edző mesélnek az aktuális versenyekről, tervekről. Az év csodás helyszínekkel és versenyekkel telt Viktória számára, aki nem mellesleg a Szilády Gimnáziumban érettségizett is idén. Amerika, Lengyelország, Ausztria és Szlovákia, hogy csak néhányat említsünk Viki versenyhelyszíneiből! Edzője ifj. Csapi Antal, aki már nemcsak az edzőteremben párja és segítője Vikinek, hanem a magánéletben is, nagy örömmel mesél az eredményekről. Az EB-n 5. helyen végzett Viki, aki szeretne a következő évben igazi szenvedélyével, csak a birkózással foglalkozni, s így készülni az előtte álló versenyekre. Megismerjük a 18 éves birkózó tehetség hosszabb távú terveit, valamint a Halasi Birkózó klub aktuális örömeit, többi versenyzőinek munkáját, eredményeit is! (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: 50 éves a Queen. Folytatódjék a történet, the show must go on, azaz a show-nak tovább kell folytatódnia. Ennek a szónak hallatán szinte mindenkinek a nagynevű rock banda jut először az eszébe. Az együttes szinte mindent elért, amit egy hasonló felállású banda csak elérhet. Ötven éves évfordulójukat ünneplik. Négy alkalommal játszom Queen számokat az elkövetkező hónapok során a Klasszikusok órájában. Íme, eljött a befejező negyedik. Hallgassák szeretettel!

18:00 – Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: Benedek Elek - Honszerző Árpád

19:15 – Irodalom az Éterben: Dávid Antal - A szolgadiák

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetés (ismétlés) és Lélekműhely: Szándékos vakság - Megkülönböztetések a sebzett gyermeki részeink tükrében. 3. rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Jókai Mór - A névtelen vár