Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 08. 30. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Bohumil Hrabal - Macska-maszkabál, avagy gyónás feloldozás nélkül

5:30 – Serkenj fel! -    Édes Árpád – Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Közlekedés, tuning show, autógyártó cégek vezető posztjai magyar kézben. Knezsik Istvánnal az Autós Nagykoalíció elnökével beszélgettünk az érzelmekről, amelyek őt az autókhoz, a járművekhez kötik. A jövő évi tuning show terveiről is megtudhatnak részleteket, illetve arról, hogy élen járunk nemcsak a designban, hanem az autógyártás különböző területein is. (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: Óvodai beszoktatás - Lakatosné Balog Erzsébettel. Nyár van. Meleg van. Szünet van. Mi mégis az óvodai beszoktatásról beszélgetünk Lakatosné Balog Erzsébettel, hiszen az óvodára készülni kell a szülőnek is, a gyermeknek is. Hogy hogyan, az kiderül műsorunkból. Bizalom, református többlet, vegyes csoportok előnye.(ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Érdekes Emberek: Ausztráliai élményeit osztja meg Dági Alexandra sziládys diák

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:Felhő Viktória birkózó tehetségünk és ifj. Csapi Antal  vezető edző mesélnek az aktuális versenyekről, tervekről. Az év csodás helyszínekkel és versenyekkel telt Viktória számára, aki nem mellesleg a Szilády Gimnáziumban érettségizett is idén. Amerika, Lengyelország, Ausztria és Szlovákia, hogy csak néhányat említsünk Viki versenyhelyszíneiből! Edzője ifj. Csapi Antal, aki már nemcsak az edzőteremben párja és segítője Vikinek, hanem a magánéletben is, nagy örömmel mesél az eredményekről. Az EB-n 5. helyen végzett Viki, aki szeretne a következő évben igazi szenvedélyével, csak a birkózással foglalkozni, s így készülni az előtte álló versenyekre. Megismerjük a 18 éves birkózó tehetség hosszabb távú terveit, valamint a Halasi Birkózó klub aktuális örömeit, többi versenyzőinek munkáját, eredményeit is!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Szépítők: Szépségápolás, egészség, a nyár hatásai és a haj kezelése. Tóth Edit fodrász mesterrel, hajanalitikussal, stílustanácsadóval beszélgettünk a szépség belső titkáról, a hajról, ami a szervezet vészcsengője. A hajon rögtön észrevehető, ha a szervezetben komolyabb baj van, érdemes a jelzésekre odafigyelni. A nyári napsütés, a fürdőzés jelentősen ronthatja a hajunk állapotát, ötleteket és tippeket kaphatnak a formába hozására. Ismét trendi a hosszú, a nyár végi melegben változatos formájú frizurákkal lehet védekezni a meleg ellen.

19:00 – Szép Álmokat:Benedek Elek - Honszerző Árpád

19:15 – Irodalom az Éterben: Dávid Antal - A szolgadiák

20:30 – Hitvalló: Szkaliczky Örs atya

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Szándékos vakság - Megkülönböztetések a sebzett gyermeki részeink tükrében. 1. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Mór - A névtelen vár