Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 07. 07. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba  

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Babusgató: Kötödés, ragaszkodás, elengedés. Mindannyiunk életének szerves része. Meg van az ideje a kötödésnek és az elengedésnek is. Két szorosan összefüggő dologról beszélünk, hiszen elengedni azt tudjuk, akihez kötődünk. Arról, hogy mit is takar ez, mikor alakul ki az első érzelmi kötelék, milyen a biztonságos kötődés Szabó-Kocsisné Ökrös Ildikó óvodapedagógus beszél.(ismétlés)

9:00 – Érdekes Emberek: Természetfotózás Kis Csaba szemével. Egészen egyszerű fotóktól, az év legjobb természetfotósa díjig végigjártuk Kis Csaba eddigi munkáit. Megtudhatják, hogy igazán jó képet a madarakról csak akkor lehet készíteni, ha megfigyeljük az adott madárfaj viselkedését, hogy ki lehessen  számítani mi kerüljön a képre az exponálás pillanatában. Csaba arról is beszélt, hogy mekkora kitartásra van szükség egy jó fotó elkészítéséhez és azt is megtudhatják, melyik képével ért el több nemzetközi elismerést is. A Kiskunszt Fotóklub munkájáról, kiállításairól és Csaba terveiről is beszélgettünk. (ismétlés)

10:00- Mongying show:(ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Sáli Levente festőművész, homokanimátor életútja 2. rész. Levente életútjának sötét szakaszáról, függőségéről közvetlen őszinteséggel és megrendítő elevenséggel mesél. Megismerhetjük a pokol bugyrait belülről, visszarettentve sokakat a szerhasználattól. Hallucinációk és halálfélelem, félelmetesen rajzolódik ki leírásából, édesanyjának legalább akkora, miatta átélt kínjai... No de, természetesen megismerjük a gyógyulás, Isten csodás megmentés útját, Eszter és a katolikus - neokatekumenális közösség kitartó és gyógyító szeretetét, mely gyógyít és új útra segítette Leventét. Megismerjük természetesen Levi hétköznapjait, amelyek sokszor nem könnyűek ma sem, de a szeretet, türelem, no és az AA közösség segítő csodáját is. Ugye kíváncsiak mi is az AA? Tartsanak velünk! (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: Queen. Ennek a szónak hallatán szinte mindenkinek a nagynevű rockbanda jut először az eszébe. Az együttes szinte mindent elért, amit egy hasonló felállású banda csak elérhet. Ötven éves évfordulójukat ünneplik. Négy alkalommal játszom Queen számokat az elkövetkező hónapok során a Klasszikusok órájában. Hallgassák szeretettel!

18:00 – Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: A két Lotti

19:15 – Irodalom az Éterben: Ransom Riggs - Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: Szándékos vakság. Mi az, ami érvényes? A szándékos vakság jellemzői – ismétlés. 1. rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt