Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 06. 29. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Gustave Flaubert - Eyiptomi utazás

5:30 – Serkenj fel! : Balogh Róbert - Református

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Sziládys 11. B határtalanul pályázatáról Bíró Emőke szervező és diákjai mesélnek. Szokatlan, hogy nem 7.-es osztály számol be erről a nagyszerű kirándulási lehetőségről. Ma még kevesen fedezték fel, hogy osztály cserelátogatás program keretében a 9-12.-es évfolyam is élhet evvel a lehetőséggel. Bíró Emőke sziládys tanárnő így már második ízben vihette osztályát szülőföldje gyönyörű tájaira, felhívva figyelmüket a rejtett és örök kincseire a székelyföldnek. tartsanak velünk a részletekért! (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin- Mongying show

10:00- Szépítők: Szépítők című magazinunkban a kézápolás szabályairól, a manikűr és pedikűr fontos szerepéről beszélgetünk Tallér Tündével. Tünde elmondja nekünk, hogy milyen eszközök szükségesek a körömápoláshoz. Szó esik még a műkörömről és megtudhatjuk mi az a köröm mátrix. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – A tudomány mai állása: Továbbra is néma a mars-járó a porvihar miatt. Lézerrel semmisítenék meg az űrszemetet. Falatozó fekete lyukra bukkantak. Hihetetlen, de létezik a rózsaszín tó. Megtalálták a magas IQ alapját. Találtak egy hormont, ami segíthet a cukorbetegeken. Újfajta, sikeres terápiát vetettek be a rák ellen. (ismétlés)      

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Csordás Tibi

13:00- Halasi Kaleidoszkóp: Vakáció a láthatáron. Adásunkban az elmúlt hét eseményeit vesszük sorra, felhívjuk a figyelmet a nyár veszélyeire. Beszélgetőtársam ismét Farkasné Wodring Zsuzsa kiemelt bűnmegelőzési főelőadó.

14:00 – Talpig Civilben: Szurkolók az állatkínzás ellen a Halas Rádióban. Két remek fiatalember, Kapin Ricsi és Kajdi Krisztián mesélnek nekem a kezdetekről, hogyan működnek a mindennapokban, mi az elmúlt egy év sikerének a titka. A riportban elhangzik, hogyan lehet támogatni őket. Felelevenítjük Fülöp esetét, hiszen nélküle nem jött volna létre a Szurkolók az állatkínzás ellen. Tartsanak velünk, egy igazan baráti beszélgetést hallhatnak. Vigyázat! A riport némely eleme felkavaró lehet! (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

18:00- Önindító: Utazás a nagyvilágban - Kósa Amy-vel. Mai adásunkban Kósa Amy-vel beszélgetünk külföldi útjairól, a cserediákságról, élményeiről. Amy amerikai és angliai utazásait osztja meg velünk. Megtudhatjuk mik voltak a legkedvesebb emlékei, milyen nevezetes helyeken járt, és hogy mi a menete az Erasmus programnak. (ismétlés)

19:00  - Szép Álmokat: Pinocchio

19:15 - Irodalom az éterben: Ransom Riggs - Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

20:30 – Hitvalló: Birinyi József 2. rész

21:00 – Serkenj fel: Bödecs Pál - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Szándékos vakság  2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Krúdy Gyula - Szinbád Álma