Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 06. 15. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór - A Janicsárok végnapjai

5:30 – Serkenj fel! : Bödecs Pál - Református

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Csorba Dávid káplán atya bemutatása, napközis táborba invitálás. Közel egy éve dolgozik városunkban az alsóvárosi plébánián Csorba Dávid atya és máris napközis tábort szervez fiatal hitoktatók segítségével! Megtudjuk, hogyan és miért döntött a papi pálya mellet, hogy alakult az életútja. A nyári napközis tábor július 9-13 között lesz, a helyszín elsősorban a Plébániai Közösség Ház, illetve strand, Sóstói parkerdő. A programok között szerepel biciklizés, túrázás, sportolás, kézműveskedés, strandolás, közösségépítő játékok és természetesen lelki programok, elsősorban a 4-8. osztályos gyermekeket várják. Jelentkezni: Ábrahám Zsófi, Balla Tamás hitoktatóknál, Csorba Dávid atyánál, valamint a plébánián hétköznapokon 8-12 óra között lehet. Tartsanak velünk a részletekért!(az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin- Mongying show

10:00- Szépítők: A Szépítők következő adásában dr. Dutkay Lórántné Erika mesterkozmetikussal beszélgetünk a szoláriumozásról és a napozásról.  (ismétlés)

11:00 – A tudomány mai állása: Bizonyítékot találtak arra, hogy élet lehetett a Marson. A tudósok megalkották a szuper fehér anyagot. Jöhet a repülő esernyő. Budapesten járt az embernek látszó beszélő robot. Létre hozták a mesterséges "idegszálat" robotokhoz. Egy alkalmazás segít felismerni a Parkinson-kór jeleit. Váratlan dolog derült ki a placebo hatásról. (ismétlés)       

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Mohamed Fatima

13:00- Halasi Kaleidoszkóp

14:00 – Talpig Civilben: Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület-Novotny Attila vezetőedző. Novotny Attilával beszélgettünk arról, hogy hogyan jutottak a halasi úszók a világ élvonalába. Megtudhatják mekkora kitartás, erő, és elszántság szükséges ahhoz, hogy amikor ég, szúr, fáj minden porcikája a versenyzőknek, akkor se adja fel a küzdelmet. Juhász Janka és Juhász Adél tapasztalatairól és terveiről is szó lesz, és az utánpótlás edző munkájáról és Halasra kerülésének történetéről is elárulunk részleteket. (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

18:00- Önindító: Továbbtanulás, pályaválasztás. Mai adásunkban két vendégünk is van. Beszélünk az iskolaévekről, hobbikról, érettségiről. Vendégeink, Hegyi Violetta és Kurdi Rebeka. (ismétlés)

19:00  - Szép Álmokat: Pinocchio

19:15 - Irodalom az éterben: Gárdonyi Géza - Egri Csillagok

20:30 – Hitvalló: dr. Horváth Attila 2. rész

21:00 – Serkenj fel: Bödecs Pál - Református (ismétlés) és Lélekműhely: A büntető készenlét-séma 21. - Hogy szabaduljunk ki a problémáink csapdájából? 3. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Danielle Steel - Keresztutak