Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 05. 25. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Howard Spring - Tövis és borostyán

5:30 – Serkenj fel! :Balogh Róbert - Református

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp:(az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin- Mongying show

10:00- S’örömkonyha: Pünkösd és gyermeknap. Műsorunkban a pünkösd hagyományos ételeiről beszélgetünk, melyeket egy kicsit más módon is elkészíthetünk. Gyermeknap közeledtével pedig a kisebbeknek is kedvezünk, ezért Illés Lajos csodás és egyszerű receptekkel érkezik hozzánk. Tartsanak velünk ma is! (ismétlés)

11:00 – A tudomány mai állása: Ára van a szúnyogirtásnak: nem válogat a permetszer. Miért leszünk rosszul, ha autóban olvasunk? Miért nem emlékszünk a csecsemőkorunkra? Elvégezték az első robotasszisztált gerincműtétet. Megérkezett a forradalmian új napelem. Új elemi részecske létezését sikerült bizonyítani. (ismétlés)  

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Vass Gábor

13:00- Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Babusgató: Miért jó olvasni? Talán azért, mert utazásra hív? Lehet. A könyv jó barát. Élményeket, érzéseket, gondolatokat, izgalmakat, örömöt, bánatot, újdonságot ad. Az olvasás által több lesz az ember, gyarapodik, fejlődik. És miért fontos olvasni a gyermekeinknek? Tartsanak velünk és megtudhatják. A Babusgató mai vendégei Tóthné Felföldi Zsuzsanna és Pertics Orsolya a Martonosi Pál Városi Könyvtár dolgozói, akik betekintést nyújtanak a könyvtár mindennapi életébe, sokszínű és színes programjaiba. (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

18:00- Önindító: Lázár és a Dirty Slippers. Mai adásunkban újra itt van velünk Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers frontembere, énekese. Lázár a legfrissebb hírekkel lát el bennünket a szóló karrierjét illetően, de természetesen a zenekart sem hagyja ki. (ismétlés)

19:00  - Szép Álmokat: Dörmögőék kalandjai

19:15 - Irodalom az éterben: Gárdonyi Géza - Egri Csillagok

20:30 – Hitvalló: Kövesi Csaba 2. rész

21:00 – Serkenj fel: Balogh Róbert - Református (ismétlés) és Lélekműhely: A büntető készenlét-séma 14. - Mikor halasszuk el az érzelmi fejlesztést? 3. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J. R. R. Tolkien - Gyűrűk Ura - A király visszatér