Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2017. 10. 16. Hétfő

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szabó Magda - Az ajtó

5:30 – Serkenj fel! -  Nyeső Ágnes - református

6:54 – A Nap igéje                             

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Önindító: Bajnai Diána töri-magyar szakos középiskolai pedagógussal beszélgetünk

11:00 – Talpig civilben: A Talpig Civilben magazin mai adásában, "Élj, hogy motorozhass, de úgy motorozz, hogy élj!" címmel az ötödik évében lépő Konok Kunok Motoros Klub két vezetőjével, Györgyi Jánossal és Kárpi Ferenccel beszélgetünk. Ők, mint a klub megálmodói, úgy mesélnek a múltról, hogy abból kibontakozik a jövő is! Fogadják műsorunkat szeretettel!

12:00- Retro magazin:Babusgató: A konfliktus helyzetek kezelésére lehetséges alkalmazási módokat ajánl a szakember, Szabó-Kocsisné Ökrös Ildikó

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: A Halasi Kaleidoszkóp mai adásában Farkas Dániel alpolgármester úrral beszélgetünk a legutóbbi testületi tanácskozás érdeklődésre számot tartó, aktuális eseményeiről. Szóba kerülnek a pályázatok, a Sóstó állapota és vízutánpótlása, és több minden más is. Hallgassanak bennünket figyelemmel!

14:00 – A tudomány mai állása: Vásárlás nélkül is látható, hogyan nézne ki a bútor otthon. Az egészséges táplálkozás új irányelvei. Hallgasson a belső biológiai órájára, ha sokáig szeretne élni. A legjobb alvási pozíció. Bárhova elutazhatunk a Földön majd 60 perc alatt, de a Mars sem elérhetetlen.(előző heti adás ismétlése)

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Sztárportré: A Sztárportré adásában elgondolkodtató beszélgetéseket, pillanatokat hallhatnak. Molnár Szabolcs vendége lesz: Gallusz Niki, Soma, Réz András, Kowalsky Balázs Gyula, Horányi Juli, St. Martin, Völgyesi Gabi, Szandi, Forgács Gábor, Lang Györgyi és Karalyos Gábor. Tartsanak velünk! (előző heti adás ismétlése)

19:00  - Szép Álmokat: Szabó Magda - Tündér Lala

19:15 - Irodalom az Éterben: Móricz Zsigmond - Légy jó mindhalálig

20:00 – Lélekműhely: A párválasztás hiánymotivált, illetve elégtelen okai 5. Az érett szerelem 1.

21:15 – Életutak: Fekete Ágnes riportja: Dr. Kiss László jogász 90 évesen, mesél életéről és a Lónyay Utcai Református Gimnáziumról.

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Mór - A Lélekidomár