Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Aktuális riportunkban az ártó és gyógyító képekről, illetve az ártó és gyógyító szavak működéséről beszélgetünk Honti Irén evangélikus lelkésznővel, logoterápia szakemberrel

Műsorvezető: 2016. szeptember 07. szerda, 09:04 Meghallgatva: 788 alkalommal

 A test-lélek-szellem hármasságában élünk, ahol a szellem a magasabb energiájú szint az irányító. Így nem meglepő, hogy milyen károkat tudnak okozni a túlzott mennyiségű és félelmet, megalázást közvetítő képek, illetve szavak. De ugyanekkora erővel segíteni is tudnak, ha az ellenkező irányból épp segítő megnyugtató, szeretet biztonságot teremtő képekkel és szavakkal tápláljuk magunkat, vagy egymást. Irénke felhívja a figyelmet, hogy tudatosan vigyázzunk magunkra ezen a téren, a természet kínálja a gyógyító képek és hangok tárházát, de hallunk gyógyító mesékről, és a Biblia segítő képeiről, alakjairól. Éljünk a lehetőséggel és kalauzoljuk magunkat és barátainkat ebbe az édeni, erősítő nem médiás való világba, ha tehetjük, és miért ne tennénk! Ebben segít ma riportalanyunk, tartsanak velünk!

Adás hallgatása