Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Egy kiskunhalasi orrszarvú kutató Afrikában

Írta:

A Halas Rádió 153-Lélekmód adásában 2 részes életút riportból ismerhetjük meg hogyan került egy kiskunhalasi fiatalember Malawiba, Afrika egyik legszegényebb országának nemzeti parkjába orrszarvú kutatóként, vadvédelmi szakemberként? Hát nehezen! Hinni és keményen küzdeni kellett érte Krisztiánnak. Élete tökéletes példája annak a hitnek, mely belső megérzésünkön alapul és vezet bennünket, ha hagyjuk és elég bátrak vagyunk hozzá, hogy ne féljünk a küzdelmektől, ami vele jár. Mert nincs boldogabb érzés élet annál vallja, ha a helyünkön vagyunk, és azt tesszük, amit belső hangunk diktál, vezessen bár ez bármely egzotikus országba, vagy épp veszélyes részébe a világnak. Kalandos életéből megtudjuk, hogyan lett matróz és jutott el a világ legizgalmasabb részeibe.

Természetesen megismerjük mi történt vele, mit tanult és tapasztalt ez idő alatt! Aki nem adta fel, hanem megvalósította az álmait. A matróz élet után egy év munka Afrikában, majd jött Amerika, ahol pénzt kell keresnie a tanulásra gazdag nagybácsi híján. Majd Anglia ahol megszerzi Krisztián a szükséges BSC diplomát, majd ismét pincérkedés, szürke, csüggesztő napok, hogy legyen pénz tanulni tovább, hogy egyszer majd újra Afrikába juthasson. "Utazva a newyork-i metrón a melóba, szakkönyvekből pótoltam a hiányzó igazi élményeket, sokszor elérhetetlennek tűnt, számomra a vágyott cél." De minden jó, ha a vége jó! Minden sikerült, jelenleg mesterdiplomás biológusunk végre egy gyönyörű nemzeti parkban él családjával, és avval foglalkozik, ami élete álma. Felesége Orsi az ott élő gyermekeket tanítja angolra. Egyszóval, nemhiába, volt a sok küzdelem. Az 1. rész és a 2. rész teljes hanganyaga .Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!

Partnereink

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Babud és Társa

Babud és Társa

Belvárosi patika

Belvárosi patika