Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Mozgásszínházi műhely Kiskunhalason

Írta: Csányi Ágnes

Egyedülálló lehetőség nyílik a kiskunhalasiak számára, hiszen három napos mozgásszínházi műhely kerül megrendezésre, nemcsak színházzal, tánccal foglalkozók számára, hanem mindenkinek, akit érdekel az önismeret és önkifejezés nagy kalandja! Hatalmas lehetőség, hogy itt helyben, Kiskunhalason közelíthetünk ebben a nem mindennapi formában saját cselekedeteink és kapcsolataink mozgatórugói felé.

A TUDATOSULÁS, A KIFEJEZÉS, AZ ALKOTÁS GYÓGYÍT ÉS VILÁGOKAT TEREMT.
Ezzel a gondolattal került meghirdetésre a 2016. július 1-3-ig tartandó mozgásszínházi műhely, melyet a rendező, Csetneki Gábor fog instruálni. 
Csetneki jelenleg az angliai Bristolban él, de számos európai műhelyben megfordult már, széleskörű tapasztalattal bír a színházi formák és kifejezőeszközök tekintetében. 
Hajdu Szabolcs, filmrendező így nyilatkozik a rendezővel való munkájáról: „A műhelyében eltöltött idő alatt leltem öntudatra, az itt szerzett impulzusok alapjaiban határozták meg a világhoz való viszonyomat, művészetfelfogásomat.”

Ilyen páratlan lehetőség ritkán adódik Kiskunhalason. Ami engem illet, én biztosan ott leszek.

További információkért keressétek Bácsalmási Gabriellát (tel.:06 70 5287975), illetve jelentkezzetek a workshop Facebook-oldalán, a https://www.facebook.com/events/120549481689377 címen.

Remélem ott találkozunk.

Forrás:

http://nol.hu/
http://7ora7.hu/Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!

Partnereink

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Babud és Társa

Babud és Társa

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.