Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

ELsőSorban: a Magyar Állami Operaház új imázsa

Írta: Bödecs András

Megújult arculattal vág neki az Opera az új színházi évadnak. Természetesen az imázsváltást most is az éves bérletmegújítás-és vásárlás időszakával ejtették egybe. Bérletek kaphatók online a https://berlet.opera.hu/seasonticketweboldalon. Lezárult az Opera életének egy hároméves korszaka, mely az ”Ahol kinyílik a világ” szlogent viselte. Ennek célja az operáról és a balettről alkotott tévhitek eloszlatása volt, amelyek szerint ezek idejétmúlt, unalmas műfajok. Az új marketingkommunikációs arculatuk célja egy új potenciális nézői kör, köztük a fiatalok megszólítása. A következő, az Opera immár 133. évada a 200 éves magyar operahagyomány előtt tisztelegve 

a Magyar Évad nevet viseli. 28 bemutató63 féle produkció431 opera- és balettszínpadi előadás37 hangverseny és gálaest2.000 egyéb program és minden eddiginél nagyobb tematikus fesztivál, a MagyarFeszt várja a közönséget. 

Az intézmény új imázskampánya a következő évadban látható grandiózus előadásainak egy-egy kreatívját kapja lencsevégre. Mindezt oly módon teszi, hogy beengedi a nézőket azokba a kulisszákba, amelyek csak az alkotók, előadók és segítőik által ismertek. Az alkotásokat megidéző kreatívok megmutatják azt a hátteret, azt a szerkezetet, amelyre két évszázad magyar operatermése ráfeszült. Az évad során megismerhetjük azt a struktúrát, amellyel a 19. századi magyar operajátszás bír, amely legfőbb inspirációja volt a 20. századi magyar alkotóknak a műfajban.

Olyan nagyszabású darabokkal kívánják a nézőket elkápráztatni, mint a Dés László zenéjére készülő egész estés balettpremier, A vágy villamosa, a Szerelem című Varga Judit-opera ősbemutatója vagy Eötvös Péter Szerelemről és más démonokról című operájának budapesti változata.

Forrás:

http://www.opera.hu/v/programot-hirdetett-az-opera-20162017-ben-magyar-evad/

http://reklamklub.com/uj-imazskampanyt-inditott-az-opera

https://www.youtube.com/watch?v=07t6775Gb94Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!

Partnereink

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.

Babud és Társa

Babud és Társa

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.