Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A koronavírus is intő jel!

Írta: Szabó-Kocsis János

Tóth Gábor, a médiából is ismert élelmiszer kutató-mérnök, a Hetednapi Adventista Egyház tagja, a hívőiknek, féltő szeretettel írott figyelmeztető leveléből idézek az alábbi néhány sorban.

Kedves Testvérek!

Bizonyára ti is látjátok, tapasztaljátok, mi történik a bolygón, az új koronavírus kapcsán, amely ismét egy állatbetegség emberre terjedő mutációja.

E. G. White írásait újraolvasva, jelzi, az idők végén az állatbetegségek (állatokról emberre terjedő ún. zoonozisok), sokasodni fognak és egymást érik az ilyen hírek. Jelenleg világunkban 15 évenként ismétlődik egy nagy világjárvány (2005 után 2020-ra várta a szakma és jött is), és párhuzamosan jelenleg több is van (madárinfluenza, koronavírus). Nagyon erős a vírusmutációk sebessége, mintha nagyon felgyorsult volna minden. Az összes ilyen járvány (pandémia) összefügg az állattartással, tehát a prófétikus egészségügyi üzenet a szemeink előtt teljesedik.

Ha E. White ma élne, biztosan megkongatná a vészharangokat, nagyon erősen.

Az állatbetegségek gyakoribbá válásával a Bizonyságtételek jelzik, hogy a gyülekezetek, a testvérek sürgősen tanulják meg és sajátítsák el a növényi alapú ételkészítés szabályait, mert a jelenségek beköszöntével erre lehetőség és idő jellemzően nem lesz.

Az Úr jó előre megmondta ezeket és most beteljesednek.

E. White többször leírta: "Ha eljön az idő az átállásra, Isten ezt egyértelműen meg fogja mutatni népének."

Mindez 3 lépcsőben történik: 1. Sokasodó, állatokkal összefüggő világjárványok, állatbetegségek (ez jelen van) 2. Közvetlenül Isten jelzése előtt a világon számos, nem adventista ember átáll a vegán étkezésre és ezt hirdetni fogja, azaz "a kövek fognak szólni." (ez már jelen van) 3. Isten népén belül széleskörű egészségügyi missziót, egyfajta mozgalmat indít Isten, világszerte (ez folyamatban van, de lassú).

Ha mindezek együtt állnak, és minden testvér lehetőséget kapott az átállásra, Isten megadja a kifejezett jelzést, ez még valószínűleg előttünk van, de a küszöbön állunk, hitem szerint.

Levelem célja: adjunk erről hírt a testvérek körében, beszéljünk, írjunk róla, legyenek alulról jövő kezdeményezések, mert az idő nagyon közel. Ha nem lesz az egyházban széles körű változás, nagyon sok betegünk lesz, vagy már van is. Isten nem védheti meg népét, ha nem változtat, és emiatt aggódom és gondolom, nem vagyok egyedül.

Isten segítsen helyesen élni mindnyájunkat!

Köszönettel és testvéri szeretettel: Tóth Gábor



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!