Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Így úszhatod meg a nyarat kevés pénzből: olcsó és ingyenes programok

Írta: Szabó-Kocsis János

Ha szeretnéd olcsón megúszni a nyarat, de nem akarsz kimaradni a jóból, akkor itt megtalálod az összes jó, és egyben pénztárcabarát programot. Ahogy már korábban is megírtuk, idén is vannak olyan napok, amikor ingyen mehettek a múzeumokba (például: minden hónap utolsó vasárnapja: Közlekedési Múzeum, Hadtörténeti Múzeum, Ludwig Múzeum, Elektrotechnikai Múzeum). Fontos tudni, hogy a díjmentes megtekintés a múzeumok állandó kiállítására vonatkozik csak. Az időszakos tárlatok továbbra is díjkötelesek.

Összeszedtünk 4 ingyenes strandot a Balatonon, a Dunánál és a Tisza-tónál (lásd a forrásra kattintva).

A Duna északi szakaszán, Budapest felett már találtok olyan részt, ahol kellően tiszta a víz a fürdéshez. Dunabogdánynál a szabad strand homokos parttal vár titeket. Ha pedig nincs kedvetek egész nap fürdeni, kirándulóösvények is vannak a közelben.  A másik népszerű fürdőváros Göd.

A MÁV is akciós bérletet kínál nyárra a diákoknak. A kedvezményes bérlettel 15, 30, 60 vagy 90 napon át teljesen korlátlanul, bármennyit lehet utazni a MÁV és a GySEV belföldi hálózatán - a legkorábbi kezdődátum június 16-a, az akció egészen szeptember végéig tart.

A kedvezmény feltétele a közoktatásban vagy felsőoktatásban meglévő nappalis vagy esti tagozatos diákigazolvány, esetleg nemzetközi diákigazolvány.

Megírtuk az összes balatoni ingyenes strand nevét is. A fizetős strandok körülbelül 450-750 forintba kerülnek napi szinten egy felnőttnek. Azonban néhol megmaradtak még a szabad strandok is a tó partján, mutatjuk melyik településeken (lásd a forrásra kattintva).

Ha pedig már tudod az úti célt, akkor érdemes a telekocsi lehetőségeket felkutatni, hiszen azzal is rengeteget lehet spórolni.

Forrás: http://eduline.hu/felnottkepzes/2017/6/14/sporolas_a_nyaron_6QK6F9



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!