Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A mai nap nagyjából kétezer vizsgázót érint

Írta: Szabó-Kocsis János

Reggel nyolctól emelt informatika gyakorlati vizsgákat tartanak, amiből 55 helyszínen 1895 diák vizsgázik. Közülük 16-an angolul, egy diák pedig németül vizsgázik. Az emelt szintű informatika gyakorlati vizsga 240 perces, az elérhető maximális pontszám 120 pont. Délután kettőtől latin- és héber nyelvből tesznek vizsgát összesen mintegy 250-en. A nyelvi érettségik középszinten 180 percesek, emelten pedig 240 percesek.

Ennek a hétnek a vizsgaidőpontjai az alábbiak szerint folytatódnak: kedden 8 órakor biológia (közép- és emelt szint), 14 órától társadalomismeret (emelt szint). Szerdán 8 órakor ágazati és ágazaton kívüli szakmai vizsgatárgyak (közép- és emelt szint). Csütörtökön 8 órától informatika (középszint), 14 órától belügyi rendészeti ismeretek (közép- és emelt szint), ének-zene, művészettörténet (középszint). Pénteken 8 órakor kémia (közép- és emelt szint), 14 órától földrajz (közép- és emelt szint).

Forrás: http://eduline.huBárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!

Partnereink

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Babud és Társa

Babud és Társa

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.