Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Forgó-Gregus Csilla

szerkesztő, asszisztens

Bemutatkozás

Forgó-Gregus Csillának hívnak, ismertebb nevemen Gregus Csillának :) 1987 őszén születtem Hódmezővásárhelyen, egy nagyon szép keddi napon, nagyszüleim örömére első lányunokaként :)

Ovis pályafutásom Hódmezővásárhelyen kezdtem, de „menedzsereim” közreműködésével, már Csongrádon fejeztem be :) Az általános iskolai éveimet Csongrádon töltöttem, majd a középiskolai éveim alatt ismét haza igazoltam Hódmezővásárhelyre. Utolsó iskolai igazolásom Szegeden történt, hiszen a Juhász Gyulán végeztem, mint Sportkommunikátor. Lételemem a sport, mondhatni az a hazai pályám. Kiskunhalasra a szerelem hozott, de imádok itt élni, nagyon megszerettem a várost. Soha nem gondoltam, volna, hogy én Rádióban fogok dolgozni, de ugye, mint egy ismert zeneszám is mondja, „soha ne mond, hogy soha” A rádiós tevékenyégi köröm elég széles skálán mozog, ezért nem is részletezném (röviden én lennék a „rádió agya és emlékezete”J), szeretem azt, amit csinálok.

Zárásként pedig megosztanám veletek a mottóm: „Ne félj a kudarctól, játszd végig a játékot!”

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a pár sort rólam :)

További kellemes reggelt, napot, estét (a napszakban mikor épp ezt olvasod) kívánok!


Üzenet küldése