Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Vigh Dalma

műsorvezető

Bemutatkozás

Egy gyönyörű májusi napon születtem anno 1989-ben :) Gyermekként is rengeteget beszéltem, mindig is mondák, hogy egyszer ezzel fogom keresni a kenyérre valót, és igazuk lett. Rádióval belülről középiskolás koromban találkoztam, amikor egy pályázatot készítettünk. Akkor még nem gondoltam, hogy valamikor a jövőben igazi szerelem lesz a rádiózás.

A főiskolát Budapesten végeztem, szociális munkát tanultam. Mivel szeretek emberekkel foglalkozni így a főiskola után elvégeztem egy masszőrképzést is.

A rádió véletlenül(?) került az életembe, igazi meglepetésként. Az első pillanattól kezdve éreztem, hogy ide tartozom, ezzel szeretnék foglalkozni. :)

A műsoridőmbe próbálok állatvédelmi, állatokkal kapcsolatos híreket becsempészni, illetve ilyen jellegű riportokkal készülni. Szabadidőm legynagyobb részét a németjuhászommal, Pepsivel töltöm, valamint a helyi menhelyen önkéntesekedem.


Üzenet küldése

Partnereink

Bács-Gazda Coop Kft.

Bács-Gazda Coop Kft.

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Babud és Társa

Babud és Társa