Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2023. 06. 09. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Mészáros Kornél 2.rész

3:00 – Irodalom az éterben (ismétlés)

4:30 – Serkenj fel!- Arany-Michels Tímea- Református

5:00 – Hajnali virrasztó irodalom: Wass Albert - A funtineli boszorkány

6:00 – Helyi hírek

6:10-Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Kerékpározz Kiskunhalas! – motiváló beszélgetés Nagy Tiborral halasi kerékpárosokról, kerékpárutakról és az egészségről (ismétlés)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Helyi hírek

7:10 – Reggeli Ébresztő magazin

8:00 –MTI Országos hírek

9:00 –MTI Országos hírek

10:00 – Helyi hírek

10:10 – Jóllét: Találkozásom a Dalai Lámával – beszélgetés Dr. Kmeth Sándorral – élménybeszámoló. Életünknek vannak meghatározó élményei, Dr. Kmeth Sándor életében a dalai lámával történt találkozása ezek közé tartozik. Manapság ritka és csodás esemény egy hiteles életű tanítóval, spirituális vezetővel találkozni, áldásában részesülni. Hogy hogyan jött létre ez a csodás találkozó, milyen mély, gyógyító, és emelő élmény volt Sanyi számára mindez, megtudják hallgatóink, ha velünk tartanak! (ismétlés)

11:00 –MTI Országos hírek

11:10 – A tudomány mai állása: India űrprogramjában kap szerepet a 3D nyomtatott hajtómű. A Szaturnusz holdján keresnének életre utaló jeleket egy robotkígyóval. Hány évesek lennénk más bolygókon? Tesztelték a mérföldkőnek számító hiperszonikus járművet. A növények szíve. Nem lélegzik szobahőmérsékleten a pörölycápa. Emberszerű képességekkel ruháztak fel egy robotot. Mesterséges intelligenciával távmonitorozzák a globális zátony egészséget. A szabadban töltött idő nem csökkenti az okostelefon használatát. Elképesztő leleményességgel oldották meg az ókorban az élelmiszerek hűtését. Eldobott gumiabroncsokból ipari célú grafént állít elő egy török vállalat. Csökkenthető a röntgenvizsgálatok sugárterhelése. (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

12:10 – Retro magazin: Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre.

13:00 –MTI Országos hírek

13:10- Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Helyi hírek

14:10 – Babusgató: A "nem" szó személyiségformáló hatása. Miért nem jó, ha mindent megengedünk a gyerekeinknek? Miért nem jó, ha nincsenek határok, szabályok? Miért nehéz nemet mondani? Szülőként gyermekeink kívánságainak elutasítása, a "nem" úgymond tiltás elfogadása döntő szerepet játszhat abban, hogy erős, pozitív személyiségjegyek alakuljanak ki bennünk. Ilyenek, mint például a fegyelem, önbecsülés, türelem, igények, szükségletek felismerése. A műsor vendége Lengyel Erika, a Kiskunhalasi Bóbita Óvoda és Bölcsőde óvodapedagógusa, mesterpedagógus és köznevelés szakértője. Tartsanak velünk! (ismétlés)

15:00 –MTI Országos hírek

15:10 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

16:00 – Helyi hírek

17:00 –MTI Országos hírek

17:10 – Önindító: Megérte visszajönni Halasra! - beszélgetés Hegyesi László építőmérnökkel az Önindító magazinban. Laci gyökerei, családja itt van Kiskunhalason. Egyetemi tanulmányai után visszatért szülővárosába és egyáltalán nem bánta meg, sőt… Nagyszerű kihívások várják nap, mint nap a munkahelyén és magánélete is kiteljesedett itt városunkban. A sport számára a mindennapok része, mindezt a gyermekkorából hozta a felnőtt létbe. Motivációk, beteljesült álmok és tervek a jövőre nézve! Érdemes meghallgatni itt a Halas Rádióban!

18:00 – Helyi hírek

19:00 –MTI Országos hírek

19:10 - Szép Álmokat: Dörmögőék kalandjai

19:25 - Irodalom az éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00 – Helyi hírek

20:10 - Irodalom az éterben: Pásztor Árpád: A Muzi – A múzeumkerti fiúk

21:00 – Helyi hírek

21:10 – Serkenj fel: Arany- Michels Tímea - Református(ismétlés) és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 –MTI Országos hírek

22:10 – Aréna