Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2023. 05. 24. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Vetró Mihály népművész 1. rész

3:00 – Irodalom az éterben (ismétlés)

4:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

5:00 – Hajnali virrasztó irodalom: Wass Albert - A funtineli boszorkány

6:00 – Helyi hírek

6:10– Játssz velünk!#62 (Kahuna, Kanagawa, Kapcsolj! - Mindenki egyetért, Karuba) - Péli Csaba ajánlója. “Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.”(Anita Roddick, angol üzletasszony) Beszélgessünk a magyar kiadókról, 5. rész  - Compaya. Játékok ABC sorban #18 Kahuna, Kanagawa, Kapcsolj! - Mindenki egyetért, Karuba (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Helyi hírek

7:10 – Reggeli Ébresztő magazin

8:00 – MTI Országos hírek

9:00 – MTI Országos hírek

10:00 – Helyi hírek

10:10 – Ziccer: Buenos Airesben birkóztam! - beszélgetés Felhő Viktóriával, Csapi Antallal és ifjabb Csapi Antallal a Ziccer című sportmagazinban. Viktória egyre jobb és jobb eredményeket ér el strandbirkózásban és ezt most is bizonyította Argentína fővárosában. Negyedik lett és ezzel értékes világranglista pontokat szerzett. Folytatás a döntőben Bali szigetén augusztusban. Élmények, kalandok, benyomások, értékelések a Ziccerben. Érdemes meghallgatni!

11:00 - MTI Országos hírek

11:10 – Jóllét: Életmód sorozatunk: A mozgás lételemünk 2. rész – Oláhné Fűz Ibolya természetgyógyász, mozgásterapeuta, bowen alkalmazó tanácsai. Szakemberünk az elmúlt heti tanácsok után ma sorra veszi konkrétabban, hogyan mik azok a pulzusemelő gyakorlatok, valamint az izomerő edzésformák melyek bátran elkezdhetők otthon is. Felsorolja azokat az alapvető eszközöket, melyeket érdemes beszerezni otthonra mindenképp, mint függeszkedő rúd, gumikötelek, smr henger, mint házi masszőr, és akár egy elhasznált teniszlabda. Ez utóbbi a hátunk mögé helyezve és falnak dőlve csodásan képes akár a fáradt csuklyásizmokat is lazítani, oldani drága gépek helyett akár. No és beszélgetünk az elfeledett legtermészetesebb mozgás, a gyaloglás rendkívüli hatékonyságáról. Feltétélen tartsanak velünk! (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

12:10 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 -MTI Országos hírek

13:10 – Lelkifröccs: Közösségi-e a "közösségi média"? Mint egy elszabadult hajóágyú, úgy működik az életünkben a nyilvánosság terében a hamisan közösséginek nevezett média. Míg a hagyományos sajtót törvények és szerkesztőségi szűrők kötelezik a tartalom ellenőrzésére, a tömegmédiumok ellenőrizetlen, hamis és ártó tartalmak özönét zúdítják ránk. Miért veszélyes ez? Erről beszélget Csányi Ágnes és Kohout Zoltán.

14:00 -Helyi hírek

14:10 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. (ismétlés)

15:00 -MTI Országos hírek

15:10 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

16:00 - Helyi hírek

17:00 - MTI Országos hírek

17:10 – Érdekes emberek: Az év rendőre. Több évtizede végzi szolgálatát hűségesen és magas szakmaisággal Horváth László főtörzszászlós úr, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője. Talán meg sem fordult a gondolataiban, hogy parancsnokai nem csak az esetleges hibáira figyelnek, hanem számon tartják az elvégzett kiváló munkát is. Ennek eredménye most ez az elismerés, melyhez őszinte szívvel gratulálunk mi is!

18:00 - Helyi hírek

19:00 -MTI Országos hírek

19:10 – Szép Álmokat: Ping és Pong, a két kicsi pingvin

19:25 – Irodalom az éterben: Honoré de Balzac: Goriot apó

20:00 -Helyi hírek

20:10 – Irodalom az éterben: Gárdonyi Géza - Ida regénye

21:00 -Helyi hírek

21:10 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 -Helyi hírek

22:10 – Aréna