Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2022. 10. 01. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Kemenes Tamás

3:00 – Irodalom az éterben (ismétlés)      

4:30 – Serkenj fel!- Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:00 – Hajnali virrasztó irodalom: Eleanor H. Porter - Az öröm játéka örök

6:00 – Helyi hírek

6:54 – A Nap Igéje

7:00 – Helyi hírek

8:00 – MTI Országos hírek

8:10 – Babusgató: Családi szerepek, nevelési attitűdök. A műsor mai vendége, Szabó-Kocsisné Ökrös Ildikó a Kiskunhalasi Napsugár Óvodák Szilády Áron utcai tagintézményének óvodapedagógusa, mesterpedagógusa, grafológus, kommunikációs-és konfliktuskezelő disputa. A téma a családi nevelés jelentősége a korai években. A családi szerepek, öröklött, tanult nevelési elvek jelentősége a kisgyermekkorban. Tartsanak velünk! (ismétlés)

9:00 – MTI Országos hírek

9:10 – Ziccer: 501 dupla kiszálló, 180 és 21! - beszélgetés Vlasits Zoltánnal a Kiskunhalasi Darts Club elnökével a most rajtoló Halas Kupa versenysorozatról. Hogy a rejtélyes számok mögött milyen tartalmak bújnak meg, kiderül a beszélgetésből. Érdemes meghallgatni!(ismétlés)

10:00 – Helyi hírek

10:10- Érdekes emberek: BÁCS-KISKUN MEGYE LAKOSSÁGÁNAK VÉDELMÉÉRT DÍJAT kapott egy volt Sziládys diák! Egészen pontosan Rácz Róbert rendőr ezredes, aki az államhatárt őrző határrendészeti kirendeltségek közül a legnagyobb állománnyal és a legbonyolultabb feladatrendszerrel rendelkező kiskunhalasi egység vezetője. Meglepő módon a katonai repülés világából érkezett a határt védő fegyveres testülethez. Beszélgetésünk egy különös világba enged betekintést, ahol felkészült, elkötelezett emberek szolgálnak a mi biztonságunkért! Köszönjük, hogy bennünket hallgatnak!(ismétlés)

11:00 – MTI Országos hírek

11:10 – 153-Lélekmód: Krausz Zoltán és Krausz Zoltánné Marika - élet- és cégtörténete. A Krausz és Társai Műszaki Áruházat sokan ismerik, szeretik, ám kevesen ismerik a cég történetét. Ahogyan kevesen ismerik alapítóiknak, Zolinak és Marikának az életútját is. Hogyan lettek kereskedők, hogyan találtak egymásra, majd hogyan indult, és fejlődött önálló és sikeres vállalkozássá az általuk nagy gondossággal és bátorsággal vezetett kereskedés? Egy-egy komoly döntést, hogyan előzte meg a kockás füzetbe tett tervezés és hit? Mik azok a cégvezetői alapelvek, melyek szerint vezették és vezetik ma is a Műszaki Áruházat? A hűség, a kölcsönös bizalom, a pontosság és az egymás iránti tisztelet jellemzi mindkettőjüket családban, munkában egyaránt. Hálával gondolnak korábbi tanáraikra, korábbi vezetőikre, akiktől sokat tanultak, volt és jelenlegi munkatársi csapatukra és kedves vevőikre egyaránt. Tartsanak velünk ebbe a rendkívül izgalmas és lélekemelő élet és cégtörténetbe! (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

13:00 – MTI Országos hírek

13:10-Bitmobile (ismétlés)

14:00 – Helyi hírek

15:00 – MTI Országos hírek

15:10- Királyfik és Királylányok

16:00 – Helyi hírek

16:10 – Halasi szószékek

17:00 – MTI Országos hírek

17:10- Klasszikusok órája: Hosszú idő telt el fénykoruk óta, de a '80-as évek végén és a '90-es évek elején nem volt nagyobb rockzenekar a bolygón, mint a Guns N' Roses. Csak az "Appetite For Destruction" (1987) debütáló albumuk 30 millió példányban kelt el, az Axl Rose, Slash and Co. pedig összesen mintegy 100 millió lemezt adott el. Minden idők legjobb rockbandái sorozatomban ma és egy következő alkalommal a Guns N' Roses játszik.

18:00 – Helyi hírek

18:10- Hitvalló

19:00 – MTI Országos hírek

19:10 – Szép Álmokat: Esti mesét hallhatnak

19:25 – Irodalom az Éterben: James Herriot: Állatorvosi pályám kezdetén

20:00 – Helyi hírek

20:10 – Kommcast: Orosz György humoristával a stand-upról, a poénokról és azok határáról is beszélgetünk a következő Kommcastben. A szegedi egyetemisták műsorában szó lesz még az Afázia c. űr sci-firől, amelyben központi szerepet kap a magyar nyelv. Megismerhetik a szegedi színészzenekart, a Teát rummal formációt, és az alvás értelméről is beszélgetünk egy szomnológussal. Ezekkel várja Önöket szombaton este 20 órától a Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének műsora. Tartsanak velünk!

21:10 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 – Helyi hírek

22:10 - Aréna