Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2022. 09. 21. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Balassa Levente keresztény pszichológus

3:00 – Irodalom az éterben (ismétlés)

4:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

5:00 – Hajnali virrasztó irodalom: Rodriquez - El Dorado

6:00 – Helyi hírek

6:10– Halasi kaleidoszkóp: (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Helyi hírek

7:10 – Reggeli Ébresztő magazin

8:00 – MTI Országos hírek

9:00 – MTI Országos hírek

10:00 – Helyi hírek

10:10 – Ziccer: Ilyen a boksz, avagy Suriboy és a fiúk a Viharsarokból! - beszélgetés Mester Sándorral a Halasi Box Club elnökével a Ziccerben. Október első és második napján rendezi a halasi egylet a hagyományos, már XXI. Testvérvárosok Kupáját és egy hármas jubileum apropóján egy nagyon izgalmasnak ígérkező profi bokszgálát is láthatnak a kedves érdeklődők a Bibó-gimnázium sportcsarnokában. Hiába a ring olyan, mint az élet! Részletek a Ziccerben!

11:00 - MTI Országos hírek

11:10 – Jóllét:A magyarországi Continental Singers csapatának vezetőjével, Szentpétery Mózessel, és Jánosi Teodóra együttes taggal beszélgettünk. Lélekemelő és csodálatos, ha valaki már korán Jézusban való hitre talál, pláne arról énekben és közösségben számot is adhat. Ez történt Mózessel, akinek édesanyja már magzati korban átadta a Continentál ökumenikus dicsőítő közösség szellemiségét és örömét. Megismerjük Mózes életútját, hogyan vált huszonéves korára a felnőtt közösség turnéinak vezetőjévé. Egyáltalán mit is jelent ez a nemzetközi szintű, 60-as évektől működő, koncertező, bizonyságot tevő közösség? No és büszkeség, ma hazánkban működik a legelevenebben ez a lelki ébredést idéző munka! Természetesen meghallgatjuk végül Jánosi Teodóra sziládys diákot, aki két éve kapcsolódott be a koncert turné sorozatba. Milyen csodálatos élmény és szolgálat számára mindez! Feltétlen tartsanak velünk! (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

12:10 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 -MTI Országos hírek

13:10 – Lelkifröccs: A "közösség médiája": tényleg közösségi? Noha így nevezik, a különféle tartalommegosztó közösségi médiumoknak az égvilágon semmi köze sincs a közösségi léthez. Ez ugyanis olyan csoportot feltételez, amelynek tagjai elkötelezettek, önzetlenek egymás iránt. Az internetes felületek sokkal inkább a káosz, az indulatok, az ellenőrizetlen hírek világa, ami sokszor ártóbb, mint amilyen hasznos. - mennyire 'közösségi' - azaz mennyire kapcsolatteremtő, és mennyire elidegenítő? Tartsanak velünk! Kohout Zoltánnal beszélget Csányi Ágnes

14:00 -Helyi hírek

14:10 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Kimondott, és ki nem mondott történetek Vendégek: Laár András, Wolf Kati, Géczi Erika, Rippel Ferenc (ismétlés)

15:00 -MTI Országos hírek

15:10 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

16:00 - Helyi hírek

17:00 - MTI Országos hírek

17:10 – Érdekes emberek: Mindenkit hazavárnak... Sajnos, van akit hiába. Pedig egy kevés odafigyeléssel, felelősségvállalással sok bajt, balesetet és tragédiát lehetne megelőzni. A közelmúlt hét halálos áldozatot követelő balesete kapcsán kerestük meg a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság megbízott közlekedési osztályvezetőjét, Vándor Imre Tamás őrnagy urat, akivel igyekeztünk átbeszélni mindazt, amit tudnunk és tennünk kell a balesetek megelőzése érdekében! Fogadják szeretettel a beszélgetést!

18:00 - Helyi hírek

19:00 -MTI Országos hírek

19:10 – Szép Álmokat: A vadhattyúk; A hazug legény

19:25 – Irodalom az éterben:James Herriot: A repülő állatorvos

20:00 -Helyi hírek

20:10 – Irodalom az éterben:Helyi értéktárunk bővül - Halasi alkotók és a József Attila Irodalmi kör tagjainak verseit novelláit hallhatják rádiónkban, többnyire az alkotók előadásában szept 14-től estéről –estére 20 órai kezdettel. Az alkotásokat a Halas rádió hangalbumából is elérhetik a hallgatóink!

21:00 -Helyi hírek

21:10 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 -Helyi hírek

22:10 – Aréna