Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2022. 08. 03. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Nagy Géza nyugdíjas fizikus

3:00 – Irodalom az éterben (ismétlés)

4:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

5:00 – Hajnali virrasztó irodalom: Peter Mayle - Egy év Provance-ban

6:00 – Helyi hírek

6:10– Játssz velünk #23 - Péli Csaba ajánlója (EladLak!, Modern Art, Ilôs, Istanbul, 7 Csoda, Ice Cool , Tilting at Windmills, High Voltage) "A legelső, amit a gyerek megtanul az iskolában, az az, hogy mennyi zsebpénzt kapnak a többiek.” (Vető József, újságíró) A Monopoly és a Gazdálkodj okosan!, mint a pénz megismerésének útja. Hogyan jöhetnek be a különböző tantárgyak a társasjátékok világába? Nézzünk néhány olyan játékot, amivel a gyerekeink játszva ismerkedhetnek a pénzzel és titokban még a következő tanévre is készíthetjük őket: EladLak! (a pénz és a tárgyak változó értéke), Modern Art (pénz és licitálás, a pénz beosztása), Ilôs (a piaci érték változása), Istanbul (cserekereskedelem), 7 Csoda (az ókori világ), Ice Cool (kézügyesség), Tilting at Windmills (matematika), High Voltage (matematika)(az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Helyi hírek

7:10 – Reggeli Ébresztő magazin

8:00 – MTI Országos hírek

9:00 – MTI Országos hírek

10:00 – Helyi hírek

10:10 – Ziccer: Ha tudsz valamit, és az jó, akkor add tovább másoknak is! - beszélgetés Mester Sándorral a Ziccerben. A sokak által ismert és elismert szakember a közelmúltban elvállalta a Halas Box Club elnöki feladatkörét. Nagyon nagy kihívás, de aki ismeri Sanyit, tudja: meg fogja eloldani! A tartalmas beszélgetés nem csak a sportról szól....vagy sport az egész élet? Ajánlom mindenkinek!

11:00 - MTI Országos hírek

11:10 – Jóllét: A fogápolásról és megelőzésről beszél Dr. Kmeth Sándor orvos-természetgyógyász. Hogyan érdemes fogainkat ápolni, tisztítani? Mikor és milyen rendszerességgel menjünk fogorvoshoz? Szakértőnk egyik szakterületéről kapunk hasznos tanácsokat! Tartsanak velünk mai egészségvédő rovatunkba!

A fogászati vizsgálatokról - Kmeth Sándor fogorvos-természetgyógyász beszél. Milyen gyakran járjunk ellenőrző fogászati vizsgálatra? Hogyan és miként cselekedjünk, ha már baj van a fogainkkal? A válaszokat megtudhatják Kmeth Sándor fogorvostól. (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

12:10 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 -MTI Országos hírek

13:10 – Lelkifröccs:

14:00 -Helyi hírek

14:10 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Emberismeret. Kisugárzás vagy a szavak? Melyiket veszed komolyabban? Vendégeink: Danny Blue, Vincze Lilla, Németh Kristóf (ismétlés)

15:00 -MTI Országos hírek

15:10 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

16:00 - Helyi hírek

17:00 - MTI Országos hírek

17:10 – Érdekes emberek: Tompa 100 - Végső István történész a vendégünk. Tompa puszta vagy határrész Szabadkától elszakadva 1922-ben alakult nagyközséggé. Ám ugyanúgy megvannak ennek a településnek is a régmúltba nyúló emlékei, története. Tompán érdemes megnézni a Redl kastélyt és a Szent Anna templomot. 2004 óta város a helység. A Schengeni határ határvárosa születésnapot ünnepel idén, ennek okán beszélgettünk Végső István történésszel. (ismétlés)

18:00 - Helyi hírek

19:00 -MTI Országos hírek

19:10 – Szép Álmokat: Mikszáth Kálmán: A két koldusdiák

19:25 – Irodalom az éterben: Eric Knight: Lassie hazatér

20:00 -Helyi hírek

20:10 – Irodalom az éterben: Szabó Magda – Abigél; Bohumil Hrabal - Őfelsége pincére voltam

21:00 -Helyi hírek

21:10 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 -Helyi hírek

22:10 – Aréna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 Partnereink

Babud és Társa

Babud és Társa

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Krausz és Társai

Krausz és Társai