Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2022. 06. 18. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Iancu Laura 1.rész

3:00 – Irodalom az éterben (ismétlés)      

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Gárdonyi Géza - Ida Regénye

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:00 – Helyi hírek

6:54 – A Nap Igéje

7:00 – Helyi hírek

8:00 – MTI Országos hírek

8:10 – Zöld-tál: Környezettudatos nyár, kímélő ételek - Mongyi Marianna, a Zöld Híd Egyesület vezetője a vendégünk, aki óvodapedagógusként arra hoz ötleteket, hogyan tölthetjük gyermekeinkkel a nyarat, hogy az érdekes és játékos legyen. Trükkös játékok mellett gyors, könnyű ételek receptjeit osztja meg velünk, hogy minél több idő maradjon a szórakozásra. Tartsanak velünk! (ismétlés)

9:00 – MTI Országos hírek

9:10 – Ziccer: Feljutottunk! - beszélgetés Dr. Paic Róbert mesteredzővel, egyetemi oktatóval, a Szilády Gimnázium testnevelőjével, arról hogy irányításával a Kecskeméti NKSE megnyerte az NBII-es női kézilabda bajnokságot és feljutott az NBI/B-be. Részletek, háttér-információk, kulisszatitkok a Ziccerben! Érdemes meghallgatni! (ismétlés)

10:00 – Helyi hírek

10:10- Érdekes emberek: Két életút, egy pálya, és egy szerelem, villamosmérnökök a négyzeten – Babud Liával és Bakos Bálinttal beszélgetünk. Nem ritka, hogy sok fiatal az egyetemi évek alatt talál egymásra, így történt ez Liával és Bálinttal is. De az már jóval ritkább a BME villamosmérnöki szakán, hogy egyszerre végeztek summa cum laude minősítéssel mindketten néhány hónapja! Az különösen ritka, hogy Lia részéről komoly családi nehézségek és próbák között tudott ez a pályaválasztás és szép eredmény megszületni. Megismerjük életútjukat, az egyetemi éveket, és ismerkedésük történetét mai beszélgetésünkben!(ismétlés)

11:00 – MTI Országos hírek

11:10 – 153-Lélekmód: Elsőként szeretem tudni a dolgokat! - Jáger Levente médiás életútja. Levente sportkommentátor, újságíró, hírszerkesztő és műsorvezető a Halas Médiában, a Halas Rádióban, így sokak hallhatják nevét rendszeresen városunkban. Az igényes munka, mely jellemzi nem véletlen, hisz közel három évtizedes média tapasztalat van már a háta mögött. Az elmúlt években pedig kipróbálta magát ceremóniamesterként is. Megismerhetjük mai beszélgetésünkből, miért volt mindennap új horzsolás rajta gyerekként, hogyan szerették meg öccsével együtt a zenét és sportot már szülői minta alapján is! A jó fogalmazáskészségű diákban hogyan fedezte fel a Dr. Szabó Miklós a Szilády akkori igazgatója, és Palásti Károly osztályfőnöke az újságírói vénát? Milyenek is voltak a kezdetek a Halasi Tükör és média indulásakor? A hajdan rendőr, tűzoltó és nyomozói pályatervek hogyan is valósultak meg tulajdonképpen, csak ma baleseti helyszíni tudósítóként első kézből ad hírt városunkban ezekről az eseményekről. A hírszerkesztési munkát tartja a médiás tevékenység csúcsának, és örömére ezt műveli több felületen és formában nap, mint nap. Hálás családjának a megértésért, mellyel kezelik ezt a legtöbbször nem délután 4-kor befejeződő munkát. Tartsanak velünk Jáger Levente életút riportjába! (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

13:00 – MTI Országos hírek

13:10-Bitmobile: (ismétlés)

14:00 – Helyi hírek

15:00 – MTI Országos hírek

15:10- Királyfik és Királylányok

16:00 – Helyi hírek

16:10 – Halasi szószékek

17:00 – MTI Országos hírek

17:10- Klasszikusok órája: Még nem bombázták Londont, amikor az Istenek összegyűltek és elhatározták, hogy öt fiú fog hamarosan születni. fontos küldetésük lesz, s ezt a hatvanas években fogják megvalósítani. Az Istenek hatalmas köveket választottak a sziklás égi mezőkön, s ezeket addig-addig csiszolták, míg lelket nem leheltek beléjük. Így jött létre az ötös égi mása, hogy majd egy napon megjelenjen a Földön. Feladatuk: zenével becsavarogni a világot - hidat verni kelet és nyugat, észak és dél között. A Rollng Stones megszületett.

18:00 – Helyi hírek

18:10- Hitvalló

19:00 – MTI Országos hírek

19:10 – Szép Álmokat: Aladdin csodalámpája

19:25 – Irodalom az Éterben: Victor Hugo- A párizsi Notre-Dame

20:00 – Helyi hírek

20:10 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása (Mária Rádiótól átvett műsor)

21:10 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 – Helyi hírek

22:10 - Éjszakai virrasztó irodalom: Lev Tolsztoj - Háború és béke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 Partnereink

Szervánszky cuk.

Szervánszky cuk.

Babud és Társa

Babud és Társa

Krausz és Társai

Krausz és Társai

Merkbau Zrt.

Merkbau Zrt.

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.