Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2022. 05. 12. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Szeredai Márta, gyógytornász

3:00 – Irodalom az éterben (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szabó Magda - Abigél

5:30 – Serkenj fel! – Arany-Michels Richárd - Református

6:00 – Helyi hírek

6:10 – Lelkifröccs: Hogyan szomorkodnak a nők, és hogyan a férfiak? – Kohout Zoltán személyiségfejlesztővel beszélgetünk. John Gray kapcsolatterápiás szakember gondolatait vesszük sorra hétről-hétre. Szerint a konfliktusok fő forrása, hogy másként viselkednek, kommunikálnak a nők és a férfiak. Mai témánk, hogy a stresszt, a szomorúságot is merőben másként élik meg. Mit állít a szerző? Igaza van, vagy nem? Feltétlen tartsanak velünk, hogy a jobban megértsük és elfogadjuk egymás hülyeségnek tűnő dolgait!(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Helyi hírek

7:10 – Reggeli Ébresztő magazin

8:00 – MTI Országos hírek

9:00 – MTI Országos hírek

10:00 – Helyi hírek

10:10 – Zöld-tál: Madarak és fák napja: élet és étel receptek Mongyi Mariannától, a Zöld-híd Egyesület vezetőjétől. Ahogy megszokhattuk Mariannától, a természet tisztelete és szeretet a központi témája mai Zöld-tál magazinunknak is. Csokorba szedte azokat az ötleteket és tanácsokat, melyek nyomán megismerjük és segítjük fáinkat, a bennük lakó élőlényeket és madarakat. Természetesen szóba került a túrázás, hisz a természetben lenni jó és hasznos, hisz mi is részei vagyunk, ha néha el is feledkezünk róla. S hogy milyen enni-innivalót érdemes a hátizsákban magunkkal vinni, erre is csodásan finom és egyszerű recepteket hallhatunk! A Zöld-híd Egyesület facebook oldalán pedig figyeljék, egy újabb izgalmas pályázatra nyílik lehetőség, éljenek vele. Feltétlen tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – MTI Országos hírek

11:10 – Bitmobile (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

13:00 – MTI Országos hírek

13:10 - Halasi Kaleidoszkóp: Somoskövi-Mancz Tímea otthontervező - Miért érdemes előre tervezni a belső teret? Kecskemétről érkezett lakberendező, otthon tervező szakemberünk, hogy több adáson keresztül segítse a hallgatókat ezen a fontos területen! Mit is jelent a lakberendezés, milyen stresszes helyzetbe kerülnek a gazdák, ha belevágnak az otthonuk kialakításába. Ezernyi aprónak tűnő kérdéssel szembesülnek, amitől igazán jóvá, vagy kevésbé jóvá varázsolhatják azt az életteret, amiben a napjait tölti a család. Ma általában, illetve a fürdőszoba és mosdók kialakításához kapunk jó ötleteket a mai beszélgetésben! Hamarosan a nappali-étkező, majd a konyha, később a gyerekszoba kialakítását vesszük górcső alá! Tartsanak velünk! (ismétlés)

14:00 – Helyi hírek

14:10 - 153-Lélekmód:Lengyel Péternek a Halaspack cégvezetőjének életútja - 2. rész.

15:00 – MTI Országos hírek

15:10 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

16:00 – Helyi hírek

17:00 – MTI Országos hírek

17:10 – Jóllét: A rúdfitness sportról, testi-lelki egészségről, gyógyulásról vall Lipka Mariann. Több városban is tart edzéseket, többek között Halason is Lipka Mariann pedagógus és rúdfitness, karika edző. Mi is ez a sport? Nem gondolnánk, hogy a legkeményebb erőnlétet adó, és egy igen gyors fejlődésre lehetőséget adó sportágról van szó, mely már 12 éves kortól gyakorolható. A sport mellett megismerjük Mariann életútját, hogyan gyógyult meg egy igen súlyos betegségből, hogyan oldotta fel azokat a blokkokat lelkében, melyek elvezették őt párjával az örökbefogadás lehetőségéig? Mi is az a Nyitott bölcső program? Hogyan függ össze test és lélek edzettsége, gyógyulása? Megtudják, ha velünk tartanak ebbe az őszinte és mély beszélgetésbe!

18:00 – Helyi hírek

18:10 – Irodalom az éterben: Mikszáth Kálmán - A gyerekek

19:00 – MTI Országos hírek

19:10 – Szép Álmokat: Pinokkió

19:25 – Irodalom az éterben: Mikszáth Kálmán: Szent Péter esernyője

20:00 – Helyi hírek

20:10 – Irodalom az éterben: Gárdonyi Géza - Egri Csillagok

21:00 – Helyi hírek

21:10 – Serkenj fel! - Arany-Michels Richárd - Református és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 – Helyi hírek

22:10 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Anna - Ne féljetek