Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2022. 05. 05. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Barna Béla 2.rész

3:00 – Irodalom az éterben (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Tamási Áron - Vadrózsa ága

5:30 – Serkenj fel! – Arany-Michels Richárd - Református

6:00 – Helyi hírek

6:10 – Lelkifröccs: Hogyan kommunikál egy Marslakó és hogyan egy Vénusz lakó? - Beszélgetés Kohout Zoltán személyiségfejlesztési tanácsadóval. A Mars és Vénusz könyvek írója John Gray, aki házasságterápiás ülései alapján azt szűrte le, hogy a konfliktusok nagy részének oka, hogy a nő és férfi olyannyira különböző módon kommunikál, mintha más bolygóról jöttünk volna. Ez a mai fókusz Lelkifröccs adásunkban. Tartsanak velünk!(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Helyi hírek

7:10 – Reggeli Ébresztő magazin

8:00 – MTI Országos hírek

9:00 – MTI Országos hírek

10:00 – Helyi hírek

10:10 – Babusgató: Miért baj, ha féltem a gyermekemet? Gyakran teszik fel a szülők ezt a kérdést. Már az is baj, ha szeretném óvni minden bajtól, veszélytől a gyermekem? Mai műsorunkban a féltésről, túlféltésről, a túlféltés gyermeki személyiségre gyakorolt hatásairól és megoldási lehetőségekről beszélgetek Rigó Zsuzsával a Kiskunhalasi EGYMI pszichológusával. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – MTI Országos hírek

11:10 – Bitmobile (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

13:00 – MTI Országos hírek

13:10 - Halasi Kaleidoszkóp: Miért szerethető a fizika? - a Szilády kiváló fizika eredményeiről halljuk Nagy-Czirok Lászlóné mesterpedagógust és Fisher Fanni, Solti Tímea diákokat. 14 diák országos és megyei eredményeiről halljuk Nagy-Czirok Lászlónét, aki harmadik éve készíti fel a diákokat és lelkesíti őket. Mesél nekünk miért is szép a fizika, mely számtalan más tárgyhoz kapcsolódik. Fanni és Timi arról vallanak, hogyan szerették meg, és mi a kedvenc területük és versenyük fizikából.

14:00 – Helyi hírek

14:10 - 153-Lélekmód: A kezdetek és a Levis - Lengyel Péternek a Halaspack cégvezetőjének életútja - 1. rész. Ha Lengyel Péter a Halaspack cégvezetője, a Levis volt igazgatója szóba kerül, sportkörökben azonnal mondják: - Hát ő válogatott kapus volt, tudtad? Péter élete Örkény kis településén indul, családias, boldog évek ezek. Itt szerette meg, mint sokan mások a focit, és mint kevesen a matematikát. Elindul a mérnöki pályán, és egy év angliai tanulmány után magyar és angol mérnöki diplomát szerez. Először városunkban a Ganzair-ben, majd Székesfehérváron dolgozik, egy szabadalom is létrejön munkája nyomán. Majd bekerül a halasi Levis-be, mely 21 éven át városunk egyik legnagyobb és legmeghatározóbb cége volt, közel 600 dolgozójával. Ennek vezetője az utolsó napokig. Erről az időszakról mesél nekünk mai beszélgetésünkben! Tartsanak velünk jövő héten is a folytatásba!

15:00 – MTI Országos hírek

15:10 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

16:00 – Helyi hírek

17:00 – MTI Országos hírek

17:10 – Jóllét: Kolompár Mátyás és Mónika életútja, megtérése. A Sáros utcából hogyan került Mátyásék családja az Alsóöregszőlőkbe egy szép kis tanyába? Ami persze azért nem úgy nézett ki az elején, mint ma:) A börtönévek után hogyan váltott életet és lett bemerítkezett baptista hívő ember Mátyás? Hogyan talált igazi társra Mónikában? Hogyan döntöttek a becsületes élet mellett, és milyen hullámvölgyeket éltek át eközben? Sokszor gondot jelentett, mit eszik a család holnap.. De a Jóisten mindig megoldotta valahogy! Pedig a bűn csábított vissza, - meséli Mátyás - bizony nem volt könnyű ellenállni. De ha az Úr a karját nyújtja, azt el kell fogadni! És nem engedtem el azóta sem! Tartsanak velünk ebbe a csodás beszélgetésbe, közös bizonyságtételbe!

18:00 – Helyi hírek

18:10 – Irodalom az éterben: Mikszáth Kálmán - A gyerekek

19:00 – MTI Országos hírek

19:10 – Szép Álmokat: Aladdin csodalámpája

19:25 – Irodalom az éterben: Jókai Mór: Rákóczi fia

20:00 – Helyi hírek

20:10 – Irodalom az éterben: Terry Brooks - Baljós Árnyak

21:00 – Helyi hírek

21:10 – Serkenj fel! - Arany-Michels Richárd – Református és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 – Helyi hírek

 

22:10 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Anna - Ne féljetek