Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2022. 01. 15. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló:dr. Kulcsár Dávid atya

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Gárdonyi Géza - Az én falum

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:00 – Helyi hírek

6:54 – A Nap Igéje

7:00 – Helyi hírek

8:00 – MTI Országos hírek

8:10 – Zöld-tál: Mit tegyünk és mit együnk ünnepek múltával? - Mongyi Mariann tanácsai. Elmúltak az ünnepek, feltöltődtünk szeretettel, pihenéssel, baráti beszélgetéssel! Reméljük.. De ami biztos, hogy a mérlegünk túlsúlyt mutat, a pénztárcánk igencsak elvékonyodott. Beszereztünk, vagy kaptunk esetleg egy csomó olyan tárgyat, amink vagy már van, vagy nem tudjuk hasznát venni. No és mihez kezdjünk a fenyőfánkkal? Természetesen mesterpedagógus, fenntarthatóságot mindig szem előtt tartó segítőnk most is rengeteg megszívlelendő, szívet melegítő jó tanáccsal szolgál nekünk! No és tudják mi az a medve gyűjtés? Mindenképp tartsanak velünk! (ismétlés)

9:00 – MTI Országos hírek

9:10 – Ziccer: Sokkal több pontot szereztünk, sokkal kevesebb gólt kaptunk és sokkal eredményesebbek voltunk, mint a tavalyi évben! - beszélgetés Agócs Zoltánnal a Faddikorr Kiskunhalasi FC vezetőedzőjével az alapozó időszak rajtjánál. Érdemes meghallgatni a Ziccert! (ismétlés)

10:00 – Helyi hírek

10:10- Református istentisztelet

11:00 – MTI Országos hírek

11:10 – 153-Lélekmód: Baloghné Domokos Ilona életútja - Eldöntöttem, hogy önmagam leszek! A József Attila irodalmi körhöz nemrég csatlakozott Ilona életútja rendkívül izgalmas. Az élet sokszor kényszerítette nehéz helyzetbe. Többször került munkanélküli helyzetbe önhibáján kívül, betegség, válás nehezítették az életét. De bihari édesapjától tanult szívóssággal nem adta fel, de volt olyan is, hogy a másnapi fűtés és étel is gondot jelentett. Szívóssága és kitartása azért nagyon sok erőt emésztett fel, nagyon nehéz volt. Hihetetlen, de ötven évesen találta meg az Istenhez vezető utat egy egyszerű biztatásra. Azóta rendszeresen hálát ad mindenért és a nehézségek idején kitárja a szívét az Isten felé. Közel erre időszakra esik az a döntése is, melyben eldöntötte, hogy nem akar folyton másoknak megfelelni és úgy szeretne élni, ami az ő saját útja. Elfogadta önmagát. Utóbbi időben sokat ír, emlékeket, tapasztalatokat, főként miután rátalált a József Attila Irodalmi kör szerető szívű közösségére. Feltétlen tartsanak velünk ebbe a tanulságos és szívet emelő életútba! (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

13:00 – MTI Országos hírek

13:10-Bitmobile: (ismétlés)

14:00 – Helyi hírek

15:00 – MTI Országos hírek

15:10- Királyfik és Királylányok

16:00 – Helyi hírek

16:10 – Halasi szószékek

17:00 – MTI Országos hírek

17:10- Klasszikusok órája: Dobos Attila. Nyolcvanéves korában elhunyt a Táncdalfesztiválok sztárja, és rengeteg felejthetetlen magyar sláger szerzője, Dobos Attila. Az ismert és sokak által rajongott előadó 1941. április 27-én látta meg a napvilágot és már a húszas éveire befutott énekes lett. A táncdalfesztiválok egyik elsőszámú kedvencévé vált, 1968-ban pedig már saját válogatás lemeze is megjelent. Ma Dobos Attilára emlékezünk slágereivel.

18:00 – Helyi hírek

18:10- Hitvalló

19:00 – MTI Országos hírek

19:10 – Szép Álmokat: Harcos Bálint: Barbó a sörényfodrász

19:25 – Irodalom az Éterben: J.K. Rowling: Harry Potter és a halál ereklyéi

20:00 – Helyi hírek

20:10 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:10 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 – Helyi hírek

22:10 - Éjszakai virrasztó irodalom: Alistair Maclean - Éjjeli őrjárat