Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2022. 01. 14. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: dr. Asbóth Mária jogász

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Gárdonyi Géza - Az én falum

5:30 – Serkenj fel: Bödecs Pál - Református

6:00 – Helyi hírek

6:10-Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Párkapcsolati aranyszabályok 3. rész - Kohout Zoltán a vendégünk. Lepjél meg! - szoktuk mondani viccesen, és joggal: a meglepetés, a váratlan élmény, a frissítő energiák,a rutinból való kilépés, a közös élmények a személyes kapcsolatainkat is új energiákkal erősítik, gazdagítják. Ilyen közös élmény lehet a sport, a testmozgás is, ami fizikai szinten is megjeleníti mindezt. Ki az úr a háznál?! Aki mindig mások véleménye után megy, és sosem áll ki önmagáért, nem lesz képes harmóniát teremteni önmagában és sugározni önmaga körül. A kapcsolataink egy titka, hogy egyensúlyba hozzuk a döntéseinket, az életünket meghatározó külső és benső impulzusokat.(ismétlés)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Helyi hírek

7:10 – Reggeli Ébresztő magazin

8:00 –MTI Országos hírek

9:00 –MTI Országos hírek

10:00 – Helyi hírek

10:10 – Jóllét: Igyekszem lekötni a kreatív energiáimat!  - beszélgetés Flaisz Jánossal, aki számtalan halasi színházi előadásban volt szereplő, főszereplő, rendező. Most élete nagy részét a fővárosban tölti, de ott sem szakadt a színházi közegtől. Szakújságíró a Deszkavíziónál és ügyelő a Radnóti Színházban. Gondolatait, látásmódját, ötleteit, terveit osztja meg velünk a Jóllét magazinban. Hiába: színház az egész világ... (ismétlés)

11:00 –MTI Országos hírek

11:10 – A tudomány mai állása: Útnak indult a James Webb űrteleszkóp. 300 millió kilométerre lévő aszteroida darabjait vizsgálták tudósok. Mágneses mezővel rendelkező exobolygót találtak kutatók. Amerikai repülőgépmérnökök egy olyan holdjáró koncepcióját tesztelik, amely a Hold felszínén létrejövő elektromos töltést kihasználva lebeg. A napelemek hűtésével fokozható azok teljesítménye. Tesztelték Sindyt, a magyar kísérleti robotrepülőt. Egy kísérleti projekt részeként az egyik japán egyetemen elkészült az első ízlelhető kijelző. Nem kell rettegni a finomított cukortól, egy új kutatás szerint. Ismerik a szerszám értékének fogalmát a varjak. A kutyák tudják, mi az ok-okozat. Hatékonyabb a tanulás, ha felgyorsítják a felvett előadást. Megerősítették a kutatók: működik Salvador Dalí különleges alvástechnikája. (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

12:10 – Retro magazin: Sztárportré: Válogatás

13:00 –MTI Országos hírek

13:10- Halasi Kaleidoszkóp: Rendőrségi beszámolót hallhatnak Farkasné Wodring Zsuzsa őrnagy asszonytól. Mai adásunkban Farkasné Wodring Zsuzsa őrnagy asszonnyal beszélgetünk. Témáink sajnos "örökzöldek": közlekedés, internetes csalások, áldozattá válás. Arra kérem kedves hallgatóinkat, ne csak hallgassanak minket, de fogadják is meg tanácsainkat! Szép napot, jó rádióhallgatást kívánunk!

14:00 – Helyi hírek

14:10 – Zöld-tál:

15:00 –MTI Országos hírek

15:10 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

16:00 – Helyi hírek

17:00 –MTI Országos hírek

18:00 – Helyi hírek

18:10- Önindító: Előrehozott érettségikről, újévi életformaváltásról halljuk Kubas Pannát és Vadkerti Roland sziládys 11.-es diákokat. Sok diák tesz 11. évfolyamosként már előrehozott érettségit nyelvekből és informatikából. Néhányan már 10.-ként is. Panna és Roli épp informatikából készülnek idén erre. Mit is jelent, milyen előnyöket jelent és mivel is jár mindez, erről mesélnek. Különlegessége a beszélgetésnek, hogy Roli az új évben komoly életforma váltást mellett döntött, ami különösen az étkezését érinti. Kihagyja a cukros ételeket, italokat és a feldolgozott élelmiszereket! Hogy miért döntött így, és hogyan érzi magát a bőrében két hét után erről is hallhatunk tőle. Tartsatok velünk mai adásunkba!

19:00 –MTI Országos hírek

19:10  - Szép Álmokat: Majoros Nóra: A sivatagi hajós

19:25 - Irodalom az éterben: J.K. Rowling: Harry Potter és a halál ereklyéi

20:00 – Helyi hírek

20:10 - Aréna

21:00 – Helyi hírek

21:10 – Serkenj fel:Bödecs Pál - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Pál Feri atya előadását hallhatják

22:00 –MTI Országos hírek

22:10 – Éjjeli virrasztó irodalom: Alistair Maclean - Éjjeli őrjárat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Partnereink

Fárszer Bt.

Fárszer Bt.

Belvárosi patika

Belvárosi patika

Mozaik LakásCenter

Mozaik LakásCenter

Szervánszky cukrászat

Szervánszky cukrászat

Babud és Társa

Babud és Társa

Krausz és Társai

Krausz és Társai