Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 10. 09. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Zarándy Kleofás OFM, Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium és Diákotthon tanára 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Gilbert Keith Chesterton - Brown atya botránya

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:00 – Helyi hírek

6:54 – A Nap Igéje

7:00 – Helyi hírek

8:00 – MTI Országos hírek

8:10 – Zöld-tál: (ismétlés)

9:00 – MTI Országos hírek

9:10 – Ziccer:13 csapattal rajtoltunk! - beszélgetés Nagy Gáborral és Ifkovics Zoránnal a Kiskunhalasi UKSC néhány héttel ezelőtti bajnoki kezdéséről, a korosztályos és felnőtt csapatokról, a jelenről és a közeli jövőről a Ziccerben. Több, mint kézilabda... (ismétlés)

10:00 – Helyi hírek

10:10- Érdekes emberek: A hangszer szeretetében. Hajdók Judit művésznő nemcsak használja, szereti is hangszerét. Alig van az országban olyan orgona, melyet ne ismerne; hivatásánál fogva pedig soknak a felújításában is részt vállalt mint szakértő. A Kiskunhalasi Református Gyülekezet megújult hangszerének átadásán szavakkal és játékával is közel hozta a hallgatókhoz a Hangszerek Királynőjét! (ismétlés)

11:00 – MTI Országos hírek

11:10 – 153-Lélekmód: Mélyülés - női kör indult - Erdélyi Andreával beszélgetünk. Különleges és bátor életút Erdélyi Andrea önismereti tanácsadóé. Mind a magánélete, mind az anyagi háttere nehéz szakaszba került 12 éve és lépett egy bátrat, külföldre ment munkát vállalni. Mivel itthon banki szakemberként több munkahelyen helytállva sem tudott egyenesbe kerülni válása után, sem gyermekére, sem magára nem maradt minőségi ideje, így egy furcsa helyzet állt elő. Fia itthon maradt, s bár külön országban éltek, valójában mégis több és minőségibb időt töltöttek együtt ebben a helyzetben. Sok nehézségen ment keresztül természetesen az évek során, így jutott arra a tapasztalatra, hogy az önismeret és elfogadás, milyen megváltó lehet. Ráébredt mennyire fontos önmagunk valódi szeretetteljes elfogadása, megismerése. Csak ezután tudunk egészséges kapcsolatokat kialakítani másokkal. Ezt a tapasztalatot és tudást szeretné ma már másoknak is átadni. Önismereti tanácsadóként evvel foglalkozik, de emellett elindították Acsai Gabriellával azt a női kört, melynek célja a tapasztalatok megosztása, a nők olykor alacsony önértékelésének, önbizalmának emelése, valódi elfogadó közösség létrehozása. Csatlakozzon, akit megszólít ez a dolog bátran, Mélyülés - Női kör néven talál rá a csoportra a közösségi portálon! És természetesen tartsanak velünk ebben a lebilincselően izgalmas történetbe!(ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

13:00 – MTI Országos hírek

13:10-Bitmobile: (ismétlés)

14:00 – Helyi hírek

15:00 – MTI Országos hírek

15:10- Királyfik és Királylányok

16:00 – Helyi hírek

16:10 – Halasi szószékek

17:00 – MTI Országos hírek

17:10- Klasszikusok órája: Fényes Szabolcs Erkel Ferenc-díjas magyar zeneszerző. Nevét viseli a könnyűzenei alkotótevékenységet elismerő Fényes Szabolcs-díj. Nem ismerünk olyan zeneszerzőt, akinek munkássága ilyen mértékben ívelt át korszakokon, divatokon, tudott újra és újra az aktuális trendek szerint megújulni. Több évtizeddel halála után nincs nap, hogy dalai ne csendüljenek fel valamely médiában; nincs színházi szezon darabjainak felújítása nélkül. Fényes Szabolcs nem bízta a véletlenre, a könnyen felejtő utókorra az örökké valóságot. Halálának 35. évfordulója alkalmából hallgassanak Fényes Szabolcs slágereket.

18:00 – Helyi hírek

18:10- Hitvalló

19:00 – MTI Országos hírek

19:10 – Szép Álmokat:

19:25 – Irodalom az Éterben: J. K. Rowling: Harry Potter és a főnix rendje

20:00 – Helyi hírek

20:10 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:10 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: Meglátni magunkat a teljesség felől 2. 2.rész

22:00 – Helyi hírek

22:10 - Éjszakai virrasztó irodalom: Jókai Anna - Ne féljetek