Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 09. 17. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Ewa Gamon lengyel származású szalézi nővér

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Lee Child - Ne add fel könnyen

5:30 – Serkenj fel! : Szabóné Kovács Teodóra - Református

6:00 – Helyi hírek

6:10 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: Konkoly Rózsával beszélgetünk a Diana Gasztro Piknik eseményeiről. 2021 szeptember 18-án a Sóstó partján csodás programok várják a látogatókat. A 2020-ról idénre csúszott megyei Vadász és Horgásznap reprezentatív eseményei kibővültek, és a családoknak nagyszerű kikapcsolódást ígérnek. Meseerdő állomásokkal, kirakodó standok, különleges és egészséges vadételek, csak hogy néhányat kiragadjuk az események sorából. Kihagyhatatlan, látogassanak ki és tartsanak velünk a beszélgetésbe a részletekért! (ismétlés)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Helyi hírek

7:10 – Reggeli Ébresztő magazin

8:00 –MTI Országos hírek

9:00 –MTI Országos hírek

10:00 – Helyi hírek

10:10 – Jóllét: Feketeöves lettem! - beszélgetés Horváth Zoltán három-, és Bozsó Zsolt egydanos karate mesterrel. Sport, küzdelem, verseny, életmód? Kérdések és válaszok a Jóllét magazinban a két nagyszerű sportembertől. Meg kell hallgatni! (ismétlés)

11:00 –MTI Országos hírek

11:10 – A tudomány mai állása: Ismeretlen bolygó rejtőzhet a Naprendszerben. Hangyákat, avokádót és robotkart vittek a Nemzetközi Űrállomásra. Egy a törpeállam, ami mindent túlélt. Elrejtett középkori kincsre bukkantak. Úgy kötődik a gazdájához a kutya, mint gyermek az anyjához. A mesterséges intelligencia ránézésre megállapítja, hogy a tárgyak újrahasznosíthatók-e. Háztartási hulladékkal is lehet repülőgépet működtetni. A tudósok azonosították az edzésintenzitás ideális szintjét. Orrsövényből vett sejtekkel gyógyították a térdízület porckopását. A csecsemő nevetése jobban hasonlít a csimpánzéra, mint a felnőtt emberére - egy holland-angol tanulmány szerint. (ismétlés)

12:00 – Helyi hírek

12:10 – Retro magazin: Sztárportré: Válogatás

13:00 –MTI Országos hírek

13:10- Halasi Kaleidoszkóp: Ismét autómentes nap! Ez az esemény minden évben kiemelt fontosságú a rendőrség életében is, hiszen komoly előkészületek szükségesek ahhoz, hogy eredményes és színvonalas programokkal jelenjenek meg a város előtt. De hisszük, hogy rutinjuk, odaszenteltségük garanciát jelent a sikerre nézve! Farkasné Wodring Zsuzsa őrnagy asszonnyal beszélgetünk.

14:00 – Helyi hírek

14:10 – Babusgató: Áttérés a szilárd, darabos étkezésre. A kisbabáknak az anyatej a legfontosabb tápláléka. A szoptatás előnyeiről, jelentőségéről már sok esetben szót ejtettünk. De mikor jön el az ideje, hogy a baba megismerjen új ízeket, állagokat? Kell-e főzni külön a babáknak, vagy eheti amit a család? Melyik a jó bébiétel? Etessem vagy egyen kézzel? Ezekre a kérdésekre keressük a mai műsorban a válaszokat. Vörösné Békési Ritával a Kiskunhalasi Védőnői Szolgálat védőnőjével beszélgetünk. Tartsanak velünk! (ismétlés)

15:00 –MTI Országos hírek

15:10 – Délutáni Hazafelé magazin

16:00 – Helyi hírek

17:00 –MTI Országos hírek

18:00 – Helyi hírek

18:10- Önindító: OKTONDI - Oktatás. Online. Digitálisan. Ebben felsőoktatásban tanuló egyetemisták mutatják be egy 20 perces beszélgetésben, milyen tapasztalatokat szereztek, mire is számíthatnak majd az oda felvételizők. Dr. Farkas Alexandra, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Földtudományi szakos hallgatója mesél élményeiről, tanulmányairól. 

19:00 –MTI Országos hírek

19:10  - Szép Álmokat: Tony Wolf: Tüsi és az almák; A csodatévő szirup

19:25 - Irodalom az éterben: J. K. Rowling: Harry Potter és a főnix rendje

20:00 – Helyi hírek

20:10 - Aréna

21:00 – Helyi hírek

21:10 – Serkenj fel: Szabóné Kovács Teodóra - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Sématerápia - Csökkent értékűség - szégyen séma 1.rész

22:00 –MTI Országos hírek

22:10 – Éjjeli virrasztó irodalom: Frei Tamás - A Bankár