Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 07. 21. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Takács Bertold függőségi szakértő

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Halasi kaleidoszkóp: (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Gólok, cunderek, tehetségek - beszélgetés Sendula Zoéval és Kiss Attilával a Ziccerben. A Kiskunhalasi UKSC két rendkívül tehetséges kézilabdása a napokban vehetett át, a versenyidényben nyújtott teljesítménye alapján, elismerést a megyei szakszövetségtől. Zoé és Attila egy szakértőkből álló zsűri egyértelmű döntése értelmében a szezon legszebb, leglátványosabb jelenetét produkálta a kézilabdapályán. Erről és még sok minden másról esik szó a Halas Rádió Ziccer című magazinjában. Hallgassuk meg!

11:00 – Jóllét: Jelen pillanatban nulla Covid-fertőzöttünk van! - Szükség esetén a lehető leggyorsabban kell munkába állni a járványkórházban! - beszélgetés Dr. Ördögh Csaba orvosigazgatóval a napokban átadott városi elismerése kapcsán. Mi az aktuális helyzet a halasi kórházban? Normalizálódott-e már napi rutin a világjárvány harmadik hulláma után? Mire számíthatunk? Lesz-e negyedik hullám? Mit tehetünk, hogy elkerüljük? Kérdések és válaszok a Jóllét magazinban. Meg kell hallgatni!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. A téma: Döntések. Vendégek: Csordás Tibi - Polgár Peti - Szokol Péter (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes emberek: Három év alatt hét határon is túl. Mi indít arra egy fiatalembert, hogy az életéből éveket szánjon arra, hogy bejárja a világot? A kérdésre biztosan több válasz is adódik, de műsorunkban most Péter Szabó László mondja el, hogy ő miért is vette nyakába a vándortarisznyát. Beszél arról is, hogy mennyi szerencse és leleményesség kell ahhoz, hogy útiköltség és a mindennapi betevő falat se legyen megoldhatatlan probléma! Köszönjük, hogy hallgatják adásunkat! (ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat: Bosnyák Viktória: Mantyusok - Ki van a zsebemben 2. rész

19:15 – Irodalom az Éterben: J. K. Rowling: Harry Potter és a titkok kamrája

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Baptista igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely – A kapcsolatra vonatkozó mítoszaink 3. 3. rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura - A két torony