Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 07. 14. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Lackfi János 2.rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Rideg Sándor - Indul a Bakterház

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Tájékoztató rovatunk –Halasi kaleidoszkóp: Regőczi Alapítvány felhívása, segítség a gyermekvédelmi támogatásban részesülők számára, óvodapedagógus kerestetik, továbbra is zajlik a városban az optikai kábelfektetés, áramszünetek várhatók, tűzgyújtási tilalom, pályázati lehetőség, külföldi utazások - beszélgetés Kuris István László alpolgármesterrel a Halasi Kaleidoszkópban. (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                         

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: "Elég nagy szám van, ahhoz, hogy ezt az egészet végig tudjam csinálni!" - beszélgetés Dobos Jánossal a Sóstó Sporthorgász Egyesület frissen megválasztott elnökével a Ziccer című sportmagazinban. Lesz-e, van-e vízutánpótlás? Milyen a halállomány? Mi várható idén nyáron és ősszel? Kérdések és válaszok a Halas Rádióban! Érdemes meghallgatni!

11:00 – Jóllét: Álomváró - beszélgetés Pintér Zoltán költővel, akinek, sok-sok kisdiák segítségével a napokban jelent meg verseket, mondókákat tartalmazó kötete. "Nagyon boldog vagyok és minden gondomat elfelejtem, ha mosolygós, csicsergős gyerekeket látok. Számomra ők felnőtt palánták, akik még őszintén tudnak örülni, boldognak lenni. Amikor azoknak a gyerekeknek dedikáltam a könyvet, akik a rajzokat készítették hozzá, az egy csodás élmény volt. Boldogan álltak sorba és volt, aki arra az alkalomra rajzolt nekem, rólam."  - További részletek a Jóllét magazinban. Meg kell hallgatni!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Világválság-ok: Túl sokat túl sokat fogyasztunk. Talán soha nem gondolta volna az emberi faj, hogy eljön az a kor, amikor a gyermekáldás és a jólét hozzájárul a jövőt fenyegető környezetpusztításhoz. Most eljött.

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. A téma: Előítéletek. Vendégek: Csordás Tibi - Polgár Peti - Szokol Péter (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes emberek: A változatosság gyönyörködtet. Néhány évvel ezelőtt egy vékony, mosolygós fiatal hölgy pattant a ceglédi evangélikus templom barokk orgonájának padjára. Pár pillanattal később a semmihez nem hasonlítható hangszer sípjai Bach zenéjének adtak életet. A lány, aki játszott, Czékmány Szandra volt; de kiderült, a zeneértő művelésén kívül sok másra is nyitott. Ismerjék meg, és fogadják szeretettel Szandrát! (ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat: Bosnyák Viktória: Mantyusok- Bátorság Tomi 2. rész

19:15 – Irodalom az éterben:J. K. Rowling: Harry Potter és a titkok kamrája

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak(ismétlés), Lélekműhely – A kapcsolatra vonatkozó mítoszaink 1. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom:Tolkien -  A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége