Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 06. 13. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Hidán Csaba

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Szabó Magda - Freskó

5:30 – Serkenj fel!- Katolikus igehirdetést hallhatnak 

5:54 – A Nap Igéje

7:00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi adás ismétlése)

9:00- 153-Lélekmód: Gombfoci magyar bajnok, banki matematikussal - Csibor Lászlóval beszélgetünk. Van, aki már óvodában nagy kedvelője a számok világának. Nem csoda, hogy Laci a matematikusi pályát választotta, hisz már 4-5 évesen megdöbbentette óvónőit matekos kérdéseivel. Szerette és szereti máig a számok letisztult és egyértelmű szabályait. Óvodától - egyetemig és azon túl is. Természetes, hogy diákként sokat versenyzett, kimagasló eredményeket ért el. Alkalmazott matematikusként banki területen dolgozik több mint öt éve, kockázati modell fejlesztőként. Mit is jelent ez, hogyan használja a banki világ ezt a tudást, megismerhetitek az interjúból. A foci kezdetektől része az életének, így nem csoda, hogy érdeklődött a gombfoci iránt is. Talán kevesen tudják, hogy van ilyen sport is, van sport közösség, amely a megadott nemzetközi szabályok szerint küzd, olykor világversenyeken méri össze tudását. Ha megtetszik nektek ez a világ csatlakozzatok bátran! Laci kétszeres magyar gombfoci bajnok, sok izgalmas élményt, baráti kapcsolatokat és közösséget nyert ezen keresztül. A munkahelyi valódi futball ma is szerves része az életének, kikapcsolódást ad és közösséget teremt a munkatársak között. „Megtanulunk egymásért küzdeni, és ez sokat segít, olykor egy-egy munkahelyi probléma megoldásában is!” Tartsatok velünk a beszélgetésbe! (ismétlés)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Harmadszor is 007 filmzenék. James Bond, más néven a 007-es ügynök egy kitalált brit kém, akinek a figuráját Ian Fleming író alkotta meg 1953-ban. Bár eredetileg a regények által vált híressé, James Bondot a legtöbben az EON Productions filmsorozatából ismerik. Eddig már több mint 20 James Bond-film született. Híresek lettek nem utolsó sorban a filmekhez kapcsolódó zenék is, melyeket híres előadók tolmácsolásában hallgathatunk meg. A legutolsó részt még be sem mutatták, zenéje viszont már ismert Billie Eilish előadásában. Jó szórakozást! (ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (szerdai és csütörtöki adás ismétlése)                   

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló

17:00 – Halasi Kaleidoszkóp (pénteki adás ismétlése)

18:00 – Katolikus szentmise

19:00 – Szép álmokat:

19:15 – Irodalom az éterben: Star Wars: A klónok támadása

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel!- Katolikus igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely: A családi működés, kapcsolatrendszer adottságai, készségei 4. A mese bölcsessége a párkapcsolat titkáról 1. 1.rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A hobbit