Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 06. 09. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Messik Miklós

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szabó Magda - Freskó

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Halasi kaleidoszkóp: Nyári napközi és gyermekétkeztetés, diákmunka, városi ösztöndíj, Richter egészségváros, úthibák javítása, telefonos fogadóóra, kulturális programok - beszélgetés Kuris István László alpolgármesterrel a Halasi Kaleidoszkópban.(az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: 1971-ben egy verekedéssel kezdődött! - beszélgetés Mester Sándorral, akinek pontosan ötven esztendeje szenvedélye az ökölvívás. Hogyan, mennyire határozza meg a sport az emberek életpályáját? Mi az, ami tanulható és mi az ami nem? Értelmiségi lét és ökölvívás? Kérdések és válaszok a Halas Rádió Ziccer című sportmagazinjában.

11:00 – Jóllét: Mit ad Isten, világbajnok lettem! - beszélgetés Réz István erőemelő bajnokkal, az első halasi konditerem tulajdonosával, aki még ma is minden nap edz, gyakorol, annak ellenére, hogy a közelmúltban egy súlyos betegséget győzött le. Legfőbb támasza ma is a családja, imádja az unokáit. Egy nagyon sikeres pályafutás mérföldkövei és részletei a Jóllét magazinban. Tartson velünk!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Tömegparanoia a járványban. Amikor a valóság ijesztő vagy bonyolult, a lélek, az elme akár hamis magyarázatokkal is hajlamos "értelmezni" az eseményeket. Az ellenőrizetlen "közösségi" média veszélyesen felturbózta a járvány idején ezeket az összeesküvés-elméleteket. Erről beszélgetett Csányi Ágnes és Kohout Zoltán.

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Az idő. Vendégek: Berkes Gabriella - Buch Tibor (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes emberek: Mitől érdekes? Amikor beszélgetőtársaim meghallják, hogy az Érdekes emberek c. magazin számára készítek velük riportot, gyakran zavartan mosolyogva kérdezik: Érdekes ember? Én?! Igen, a kérdés jogos: mitől érdekes valaki? Ki számára érdekes? Az érdekessége értékmérője is egyben? Vagy a viszonylagos nagysága miatt már egyúttal érdekes is? Azt vallom, egy ember élete megírásra méltó sztori: mindenkié! Ma Dr. Szabadi Viktor "regényéből" hallgatunk meg néhány epizódot. Beszél hivatásáról, hitéről, arról, hogy miért jó az ország határain belül koptatni az utat... Fogadják őt szeretettel és hallgassák figyelemmel! (ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat: Kányádi Sándor: Alkalom szüli a tolvajt

19:15 – Irodalom az Éterben: Star Wars: A klónok támadása

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Baptista igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely – A családi működés, kapcsolatrendszer adottságai, készségei 2. 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Albert Schweitzer - Egy orvos az őserdőben