Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 06. 08. Kedd

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Köles József

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szabó Magda - Freskó

5:30 – Serkenj fel – Bödecs Pál - Református

6:00 – Vedd és olvasd: dr. Téglás Péter ajánlója. NEMZETI TRIP - A legvidámabb barakk (dokumentumfilm) 1956, Budapest. Bár a népfelkelést leverik, és Kádár végül eléri célját, hatalmas problémákkal kell szembenéznie rövid időn belül, amelyeknek megoldatlansága nem csupán hatalma, de a kommunizmus végét is jelentené. A megoldás a szovjetektől érkezik. Halmos Ádám és Horváth Réka filmje. (ismétlés)

6:54 – A Nap igéje        

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – bITmobile: – Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába.

11:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Az idő. Vendégek: Berkes Gabriella - Buch Tibor(forrás: sztarportre.hu)

12:00 – Retro magazin: Önindító: Ördög Vivien, Tóth Blanka és Tornyai Miklós diákok nyilatkoznak

13:00 – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Önindító: OKTONDI - Oktatás. Online. Digitálisan. Ebben felsőoktatásban tanuló egyetemisták mutatják be egy 20 perces beszélgetésben, milyen tapasztalatokat szereztek, mire is számíthatnak majd az oda felvételizők. Dienes Sára, az ELTE Pszichológia szakos hallgatója mesél nektek élményeiről. (ismétlés)

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00 – Tudomány mai állása: Először készített önarcképeket egy robot. Különleges égi jelenség lesz Magyarország felett. Élet lehet a Jupiter holdján. Részlegesen helyreállították egy vak beteg látását. Tévhit, hogy végig kellene aludnunk az éjszakát. Az agysorvadás lassításának titka egy amazóniai törzs életmódjában rejlik. A nagyobb agyú állatok hosszabban ásítanak. A kutya vagy a macska az okosabb?

19:00  - Szép Álmokat: Kányádi Sándor: Pacsirtapör; Kicsi kajla bárány

19:15 - Irodalom az Éterben: Star Wars: A klónok támadása

20:00- Aréna

21:00 – Serkenj fel – Bödecs Pál- Református és Lélekműhely: A családi működés, kapcsolatrendszer adottságai, készségei 2. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Albert Schweitzer - Egy orvos az őserdőben