Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 06. 06. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dicsőfi Balázs 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Szabó Magda - Freskó

5:30 – Serkenj fel!-  Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi adás ismétlése)

9:00- 153-Lélekmód: Hogyan lettem jobb gazdi? - Vigh Dalma és Chili kutya története. Vigh Dalmának, rádiónk műsorvezetőjének életében mindig is nagy szerepet játszott az állatok szeretete. Az állatvédelemben, állatmentésben is sokat dolgozik évek óta. Az egy évesen befogadott Chili, aki egy staffordshire terrier, bull típusú kutya, különösen. Alig egy éves gyermeke mellé egy ilyen kutya befogadása különösen bátor, de ihletett döntés volt. De sikeres. Megszerették egymást, befogadást nyert a családba az új élőlény. Szinte mesébe illő történet hogyan is zajlott, hogyan vált Dalma jobb gazdivá, Chili jól nevelt ebbé. Hála a szeretetnek, kitartásnak, a Juma kutyaiskolának, ma már a Hard Dog Race versenyeken indulnak Dalma és Chili, igazi embert és kutyát próbáló küzdelemben. Feltétlen tartsanak velünk! (ismétlés)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Ismét 007-es filmzenék a Halas rádióban. James Bond, más néven a 007-es ügynök egy kitalált brit kém, akinek a figuráját Ian Fleming író alkotta meg 1953-ban. Hőse nevét James Bond philadelphiai ornitológustól kölcsönözte. Fleming számos regényt és novellát írt hőse kalandjairól. Christopher Wood írt két forgatókönyv-változatot, és néhány nem hivatalos feldolgozás is született. Bár eredetileg a regények által vált híressé, James Bondot a legtöbben az EON Productions filmsorozatából ismerik. Eddig már több, mint 20 James Bond-film született. Híresek lettek nem utolsó sorban a filmekhez kapcsolódó zenék is, melyeket híres előadók tolmácsolásában hallgathatunk meg. (ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (szerdai és csütörtöki adás ismétlése)                   

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló (ismétlés)

17:00 – Halasi Kaleidoszkóp: (pénteki adás ismétlése)

18:00 – Katolikus szentmise

19:00 – Szép álmokat:

19:15 – Irodalom az éterben: Star Wars: A klónok támadása

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel!- Katolikus igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely: Kapcsolati tényezők (párkapcsolat) 4. 3.rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: Albert Schweitzer - Egy orvos az őserdőben