Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 06. 07. Hétfő

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 -  Hitvalló: Dr. Konkoly-Gyuró Éva

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szabó Magda - Freskó

5:30 – Serkenj fel! –  Kovács Teodóra - Református

6:54 – A Nap igéje        

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Önindító: OKTONDI - Oktatás. Online. Digitálisan. Ebben felsőoktatásban tanuló egyetemisták mutatják be egy 20 perces beszélgetésben, milyen tapasztalatokat szereztek, mire is számíthatnak majd az oda felvételizők. Dienes Sára, az ELTE Pszichológia szakos hallgatója mesél nektek élményeiről. (ismétlés)

11:00 – Ziccer: Labdamanók avagy Robi nénit és Dóri bácsit nem lehet megunni! - Beszélgetés Dr. Paic-Karsai Dórával és Dr. Paic Róberttel az általuk kitalált Labdamanók programról a Ziccerben. Ügyességfejlesztés, mozgáskoordinációs játékos feladatok, fogók, szerepjátékok, mesék? Igen! Ezeket és még sok minden mást tartalmaz ez a Halason 5-6 esztendeje működő, folyamatosan telt házas program. A részletekről, a kulisszatitkokról beszél a Halas Rádióban férj és feleség, Robi és Dóri. Kihagyhatatlan! (ismétlés)

12:00- Retro magazin: Babusgató: Szobatisztaság

13:00 – Vedd és olvasd: dr. Téglás Péter ajánlója.

14:00 – A tudomány mai állása: Jane Goodall, a világhírű természettudós és állatvédőnek ítélték oda a rangos Templeton-díjat. Elindították a világ első műholdas korallzátony-figyelő rendszerét. Miért dagaszt a macska? A hazugság nem titkolható jelei. Táplálékok, melyek megóvhatnak a rosszkedvtől. Csökkenti az elbutulás esélyét az egészséges életmód. Bőrbetegségeket azonosít mesterséges intelligenciával egy új eszköz. Új anyagot fejlesztettek műanyaggal kevert kávézaccból a Miskolci Egyetemen. Hold körüli műholdflottát tervez az Európai Űrügynökség. Képeket küldött a kínai marsjáró. Vizsgálják a régészek a földbe vésett angol óriást. (előző heti adás ismétlése)

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Változások. Vendégek: Pál Dénes - Tihanyi Tóth Csaba (ismétlés)

19:00  - Szép Álmokat:

19:15 - Irodalom az Éterben: Star Wars: A klónok támadása

 20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Kovács Teodóra - Reformátusés Lélekműhely: A családi működés, kapcsolatrendszer adottságai, készségei 2. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Albert Schweitzer - Egy orvos az őserdőben